Nytt, uppdaterat Flipbelt.

Inlägget är ett kommersiellt
samarbete med Flipbelt
***

 

Inte nog med att pirret efter kreativitet, människor och yttre intryck har vaknat efter månader av utmattning – suget och orken efter träning är tillbaka! Kan inte beskyllas för att vara i god form, men bara tanken på att man eventuellt kan bli gör en glad. Hade stora svackor i vintras när kroppen svek och skrek med feber mer eller mindre hela tiden. Det var inte sällan den svarade med stegring efter en joggingrunda. 

Men nu sakta händer det grejer! 

Men det var egentligen inte det jag skulle skriva om i dag, utan jag skulle skriva om min trogna partner Flipbelt som har hängt med mig på vareviga löprunda och promenad i ett drygt år nu. Nu har jag uppgraderat mig till den nya versionen – The zipper edition. Egentligen är det inte stor skillnad mellan bältena. Båda versioner har tjänat mig utmärkt (om man inte har testat Flipbelt innan så är faktiskt The Classic Edition lite billigare och har fler storlekar och färgalternativ).

 

Flipbelt Linn Jung 1

 

Ni kanske minns att jag skrev ett inlägg om The Classic Edition ifjol. Hur glad jag blev när jag äntligen hittade en lösning på min sladd- och nyckelproblematik. Ni vet när man ska ut och springa och saknar fickor och man inte har någonstans att lägga allt som ska med på turen. Många använder Flipbelt i andra avseenden än idrott, men för mig är det här det här det ultimata sättet att få med sig musiken och hemnycklarna. 

Såklart kan man ha allt i fickan (om man har fickor, vilket jag inte har på min löpjacka), men tycker det skumpar och smäller och stör. I den nya uppdaterade versionen av Flipbelt finns, som namnet antyder en dragkedja, som du kan dra fast när du har lagt in mobilen (eller vad du nu kan tänkas ha med dig). 

Som du ser finns också en krok för hemnycklarna. Bältet är också bredare för att rymma de största telefonmodellerna (med fodral). Som du ser här nedanför ryms min stora Huawei hur bra som helst. Eftersom som somliga använder bältet på resor är det också anpassat efter standardpassmåttet (praktiskt mot ficktjuvar, om man kan tänkas oroa sig för sådana). Och det sitter jättebra och tätt mot kroppen!

 

Flipbelt Linn Jung 2

 

Det bästa av allt är att jag också fått en storlek större än mitt gamla gula (de finns i storlekarna XXS-XL). Har blivit lite bredare om höfterna och när man springer får det absolut inte vara obekvämt. Det är totalt förbjudet. Det här behövde jag verkligen! På sajten finns en storlekstabell så du kan kolla vilken storlek du ska ha.

Jag tycker inte heller att man ska behöva ha en viss sorts utrustning när man springer. Tycker man gott och väl kan springa i sina gamla mjukisbyxor om man vill. Men tycker ändå bältet har varit så sjukt praktiskt att ha. 

 

Flipbelt Linn Jung 3

 

Det syns inte så väl här, men Zippern har tre olika öppningar – två vanliga Flipbelt-öppningar och sedan fickan med dragkedjan.

Jag såg att Sandra, min bloggkollega här på Sevendays, hade kommenterat under mitt förra inlägg om Flipbelt att hon använder bältet för sin insulinpump (Sandra är diabetiker). Som sagt finns det säkert fler användningsområden än vad jag känner till, kul! Kan varmt rekommendera som en julklapp också.

 

Med kampanjkoden JUL2016 får du 15 % rabatt
när du köper ett FlipBelt före jul.

 

Beställ ditt här.

 

Du kan också följa Flipbelt på Facebook och Instagram.

12 reaktioner till “Nytt, uppdaterat Flipbelt.”

  1. Skrev nog aldrig förra året för att tacka, köpte ett Flip belt i födelsedagspresent åt min man efter att du tipsat om det – bästa presenten genom tiderna! Tack ?

  2. Jee, perfekt med rabattkod. Har tänkt köpa ett sånt där ganska länge men inte kommit mig för ? e så trött på att ha mobilen fastspänd runt armen. Så mekigt å byta låt ?

  3. Flipbelt med dragkedja är toppen! Viktigt tips till alla bara; köp inte ett som är för litet. Om det är för spänt får man ont i magen ?

  4. Still going strong med mitt flipbelt, men ibland vore det mer praktiskt med ett med dragkedja. Det är inte bara en eller två gånger insulinpumpen har ramlat ur en av öppningarna. >< Kanske jag får uppdatera mig med en ny version för att kunna variera 🙂

  5. Verkar som en smart bälte. Måste bara berätta om att ordet "stegring" är en finlandism som blir blir så galet fel om man säger det här i Sverige 🙂 När min kusin nyligen hade flyttat till Sverige och hade blivit bjuden på middag till nya vänner blev hennes man plötsligt sjuk så hon ringde och sade att de nog måst stanna hemma "för att Mats har fått stegring" . Vännerna sa bara .."öh, kan ni inte komma efteråt då…?" :D.

  6. Skrev nog aldrig förra året för att tacka, köpte ett Flip belt i födelsedagspresent åt min man efter att du tipsat om det – bästa presenten genom tiderna! Tack ?

  7. Jee, perfekt med rabattkod. Har tänkt köpa ett sånt där ganska länge men inte kommit mig för ? e så trött på att ha mobilen fastspänd runt armen. Så mekigt å byta låt ?

  8. Flipbelt med dragkedja är toppen! Viktigt tips till alla bara; köp inte ett som är för litet. Om det är för spänt får man ont i magen ?

  9. Still going strong med mitt flipbelt, men ibland vore det mer praktiskt med ett med dragkedja. Det är inte bara en eller två gånger insulinpumpen har ramlat ur en av öppningarna. >< Kanske jag får uppdatera mig med en ny version för att kunna variera 🙂

  10. Verkar som en smart bälte. Måste bara berätta om att ordet "stegring" är en finlandism som blir blir så galet fel om man säger det här i Sverige 🙂 När min kusin nyligen hade flyttat till Sverige och hade blivit bjuden på middag till nya vänner blev hennes man plötsligt sjuk så hon ringde och sade att de nog måst stanna hemma "för att Mats har fått stegring" . Vännerna sa bara .."öh, kan ni inte komma efteråt då…?" :D.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.