Lucka 5: Intresset som försvann.

julkalender5

I dag, på veckans allra första dag, ska vi prata om ett intresse som var högst levande för några år sedan, men som i dag har svalnat totalt. Eller ska vi säga så här: KAN INTE BEGRIPA ATT JAG VAR SÅ INTRESSERAD AV BARNKLÄDER NÄR BARNEN VAR SMÅ.

När jag var föräldraledig bloggade jag ju herregud inte om något annat än barnkläder. Så svårt att förstå det intresset nu. Eller egentligen inte – hade väl inte så mycket annat att fundera på, så jag snöade in mig på något som ändå var relevant just då – barnkläder. Kan inte förstå att halva höstarna förr i tiden gick åt att fundera på vilket vinterhalare barnen skulle ha (hahahah – eller snarare: zzzzzzzz).

Jag kan inte på något sätt förstå hur jag gick i gång på det. Tyckte det var jätteroligt att klä barnen i roliga kläder. I dag kan jag inte komma på något som är tråkigare än barnens kläder (de är ändå alltid två storlekar för små). Här kan vi verkligen snacka om helomvändning.

Förr kunde jag gå flera vändor till stan för att hitta den ultimata, varma, coola vintermössan. Den efforten lever definitivt inte kvar, om vi säger så.

Det här året har Milea fått gå runt i den enda mössan som fanns tillgänglig när det blev kallt (nån konstigt blå Wasaline-mössa som jag har fått i någon goodiebag, ahahahaha). Förlåt, världen. Förlåt, barnen.

10 reaktioner till “Lucka 5: Intresset som försvann.”

  1. Haha, känner SÅ igen det där! För att inte tala om barnvagnar och bilstolar. Nu är det mest ett enda stort zzzz från min sida när jag stöter på sådana blogginlägg. "Var sak har sin tid" som man brukar säga 🙂

  2. Ja huh huh. Håller med dig o Anna-Lena. Ibland kan jag tycka syndom barnen som bara får nåt jag hittat billigt på nån loppis – kan visserligen va snyggt ändå 🙂 men de verkar må bra ändå 😀

  3. Kan än idag inte se en molo halare utan att associera den med dig och Matheo, och jag känner inte ens dig!

  4. Känner igen mig.. skäms nästan att nr 2 knappt får nya kläder mera å fattar int hur ja kunde shoppa loss så mkt med nr 1 och köpa "de rätta" 🙂

  5. Haha, känner SÅ igen det där! För att inte tala om barnvagnar och bilstolar. Nu är det mest ett enda stort zzzz från min sida när jag stöter på sådana blogginlägg. "Var sak har sin tid" som man brukar säga 🙂

  6. Ja huh huh. Håller med dig o Anna-Lena. Ibland kan jag tycka syndom barnen som bara får nåt jag hittat billigt på nån loppis – kan visserligen va snyggt ändå 🙂 men de verkar må bra ändå 😀

  7. Kan än idag inte se en molo halare utan att associera den med dig och Matheo, och jag känner inte ens dig!

  8. Känner igen mig.. skäms nästan att nr 2 knappt får nya kläder mera å fattar int hur ja kunde shoppa loss så mkt med nr 1 och köpa "de rätta" 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.