Lucka 8: Önskepoddar.

julkalender8

Hoppsan hejsan, på grund av en olycklig tidsinställning kommer dagens lucka lite sent. I dag ska vi ut på poddmarknaden. Eftersom jag fortsättningsvis tycker det finns alldeles för få finlandssvenska poddar. Visst, det finns Ted och Kaj och alla Peppes poddar och så. Men det finns utrymme för så många fler. I synnerhet när man tänker på hur lätt det faktiskt är att genomföra, i alla fall rent tekniskt. 

Om ni kollar på mina önskepoddar för två år sedan, så skulle jag inte svara så väldigt annorlunda i dag. Vilka rabarpar suktar ni efter?

32 reaktioner till “Lucka 8: Önskepoddar.”

   1. Haha, okej tack ? tänkte liksom shiiiet va jag så ointressant att de fick lägga ner ? men men, alla projekt kan inte bli av direkt. Vi ska ju göra nåt när vi e 40+ också. Har börjat inse att det kan vara vettigt att sprida ut sina åtaganden lite över lifvets gång…

 1. Hello!
  Lite shameless self-plugging — jag har en podcast som mest går på grundsprååtsi, alltså nedervetildialekt. Handlar om livet i USA vs Finland. Ni är såklart välkommen att lyssna! Det finns också avsnitt på standardsvenska.

 2. Hej Linn! Detta är helt off topic men tänkte ge det ett försök ändå. Det är så att jag planerar att åka till Vasa till våren för att (förhoppningsvis) träffa släkt som jag inte träffat på cirka 10 år. Är vuxen nu och är redo att återupptäcka staden med "vuxna ögon". Men, vad gööör man i Vasa? Och vad får man absolut inte missa om man är en person som inte riktigt uppskattar traditionella turistattraktioner? Vore så kul med lite tips från dig 🙂 Tack och hej!

 3. Man blir riktigt orolig när lucka 8 ekar på bloggen och det är den 13:de idag! Hoppas det bara är en tidsinställning på inläggen som spökar!

 4. Hej Linn! Man blir så orolig när du inte skriver nåt nytt :/ Hoppas allt är bra? Det är ju iofs "bara en blogg" det här och det finns ett liv utanför den som är lite mer prio 1 GIVETVIS. Men kan inte hjälpa att bli lite nervös. // Och en kunde ju höra av sig på andra sätt och men detta forum är kanske minst påträngande, tänker jag. //

 5. Här är en till trogen bloggläsare som börjar bli orolig då ingen uppdatering kommer. Hoppas det är bloggleda och inget allvarligt! ?

   1. Haha, okej tack ? tänkte liksom shiiiet va jag så ointressant att de fick lägga ner ? men men, alla projekt kan inte bli av direkt. Vi ska ju göra nåt när vi e 40+ också. Har börjat inse att det kan vara vettigt att sprida ut sina åtaganden lite över lifvets gång…

 6. Hello!
  Lite shameless self-plugging — jag har en podcast som mest går på grundsprååtsi, alltså nedervetildialekt. Handlar om livet i USA vs Finland. Ni är såklart välkommen att lyssna! Det finns också avsnitt på standardsvenska.

 7. Hej Linn! Detta är helt off topic men tänkte ge det ett försök ändå. Det är så att jag planerar att åka till Vasa till våren för att (förhoppningsvis) träffa släkt som jag inte träffat på cirka 10 år. Är vuxen nu och är redo att återupptäcka staden med "vuxna ögon". Men, vad gööör man i Vasa? Och vad får man absolut inte missa om man är en person som inte riktigt uppskattar traditionella turistattraktioner? Vore så kul med lite tips från dig 🙂 Tack och hej!

 8. Man blir riktigt orolig när lucka 8 ekar på bloggen och det är den 13:de idag! Hoppas det bara är en tidsinställning på inläggen som spökar!

 9. Hej Linn! Man blir så orolig när du inte skriver nåt nytt :/ Hoppas allt är bra? Det är ju iofs "bara en blogg" det här och det finns ett liv utanför den som är lite mer prio 1 GIVETVIS. Men kan inte hjälpa att bli lite nervös. // Och en kunde ju höra av sig på andra sätt och men detta forum är kanske minst påträngande, tänker jag. //

 10. Här är en till trogen bloggläsare som börjar bli orolig då ingen uppdatering kommer. Hoppas det är bloggleda och inget allvarligt! ?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.