Paussång.

Mitt i min välplanerade julkalender hände en grej. Jag orkar inte prata om det nu. Ni kan lita på att jag tar upp det framöver. Men nu behöver jag tid. Att gå in i mig själv och smälta. Ni behöver inte vara oroliga. Klarar mig alltid. Men är inte tillbaka på jobbet ännu. Jobbar heltid med att ta mig samman.

Tack för att ni förstår och inte ställer frågor. Orkar bara inte. Återkommer när tiden är inne. Puss!

42 reaktioner till “Paussång.”

  1. Kram på dig kärä Linn ❤ Har tänkt på dig och verkligen "feel you" …då jag är inne på svåra händelser o grejer i mitt eget liv just nu :/ Puss o kram o styrka ❤

  2. Hej Linn, jag vill bara önska dig och din familj en riktigt GOD JUL och ett Gott Nytt År!! Du ska inte va ledsen för jag lovar dig att du en dag ännu kommer att vara helt återställd o må bra men det tar tid -lång -tid. Så är det bara.

  3. Kram på dig kärä Linn ❤ Har tänkt på dig och verkligen "feel you" …då jag är inne på svåra händelser o grejer i mitt eget liv just nu :/ Puss o kram o styrka ❤

  4. Hej Linn, jag vill bara önska dig och din familj en riktigt GOD JUL och ett Gott Nytt År!! Du ska inte va ledsen för jag lovar dig att du en dag ännu kommer att vara helt återställd o må bra men det tar tid -lång -tid. Så är det bara.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.