Tankar om.

kok

 

Tankar om helgen: Jag var så trött efter mina fjuttiga två dagar på jobb förra veckan. Jag zombievandrade mig igenom helgen och unnade mig tupplurer här och där. Mot lördagkväll vaknade jag till liv och tänkte jag lika gärna kunde bjuda in Jenny och co. för Mellohäng. Men jag hann inte innan hon messade och frågade det samma. Så vi vandrade över med chipsskålen.

Tankar om Mello: Jag tyckte Bloggkommentarerna skrev en bra grej här. Det är lätt att klaga när man inte känner till insatsen bakom. Nå väl, jag tycker rätt låtar gick vidare till final. Och hade hoppats att Krista hade fått delta i just den deltävlingen (tyckte det saknades ett riktigt, riktigt vasst bidrag). 

Tankar om Mello i Växjö: När Krista representerade Finland i ESC 2013 hade jag inte möjlighet att åka med resten av gänget, även om det verkligen kändes som en once in a lifestyle-chans. Var så grymt avis på hur kul det såg ut. Har aldrig varit på Melodifestivalen heller. Men i år får kan jag åka med i hejarklacken när Krista tävlar i Växjö 18.2. Ska bli så spännande att se showen live.

Tankar om graviditeten: Man tror inte att det är sant, men jag har fått små, små känningar av foglossning. Jag försöker intala mig att det bara är träningsvärk pga att jag ganska plötsligt har börjat röra på mig mycket mer. Meeeen – det känns oroväckande bekant. Däremot har jag också börjat känna av rörelser. Både eventuell foglossning och rörelser kom ju verkligen oväntat tidigt.

Tankar om stora barn: Det största barnet åker iväg till Stockholm i helgen. Tror fem dagars semester från den här familjen är exakt vad han behöver. Kompishäng deluxe och Marcus & Martinus i Globen. Det andra barnet får fara ensam till fammo och faffa (lyxen!). Själv ska jag på dejt. Med en bästis.

Tankar om dejt: Fick stand up-biljetter av Sami i julklapp, men nu när det väl gäller så jobbar han istället. Så jag och Malin ska äta middag (Hanna, vi bokar ett bord på Ernst klockan 18!). Senare stand up på Ritz. Så roligt med något roligt! Speciellt sugen på att se Fredrika Lindholm (som finnen brukar säga) livenä stagella.

Tankar om utseende: Har aldrig i livet känt mig fulare och glåmigare. Punkt slut.

12 reaktioner till “Tankar om.”

  1. Tänk att det var bara någon månda sedan jag kommentarde ditt ett inlägg med att, snart lyser vårsolen på era näsor (köket) och du mår bättre. Och nu är den stunden här 🙂

  2. Tänk att det var bara någon månda sedan jag kommentarde ditt ett inlägg med att, snart lyser vårsolen på era näsor (köket) och du mår bättre. Och nu är den stunden här 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.