Kvinnan med utväxten.

Det var någon av er som kommenterade att jag inbillade mig när jag sa att jag aldrig i mitt liv varit rotigare i min look. Jag vill härmed framföra bildbevis. Notera särskilt utväxten på håret (om Emma skulle se mig skulle hon snabbt springa åt andra hållet). Mitt nuvarande hår är det fulaste håret jag någonsin haft, men jag är för fatin för att göra något åt det. 

Men det är inte så noga, eftersom jag inte är i fokus i dag (heller). I dag fotar vi promobilder för Foodly.fi. Mardrömmen för en hungrig gravid kvinna. Förstår ni hur svårt det är att vistas i samma rum som färska croissanter? FÖRSTÅR NI HUR DET DOFTAR HÄR PÅ KONTORET?

 

rotit har

2 reaktioner till “Kvinnan med utväxten.”

  1. Jamen, är det inte på modet nu att ha ljusare i topparna… Jag tycker att det ser så snyggt ut med mörkt i topparna!…Jag har alltid velat vara mörkhårig, för det ser naturligt ut när man har utväxt. Men jag är ganska naturligt blond och färgar det mörkt, så jag ser ju flintskallig ut när min utväxten har börjat komma! 😀

  2. Jamen, är det inte på modet nu att ha ljusare i topparna… Jag tycker att det ser så snyggt ut med mörkt i topparna!…Jag har alltid velat vara mörkhårig, för det ser naturligt ut när man har utväxt. Men jag är ganska naturligt blond och färgar det mörkt, så jag ser ju flintskallig ut när min utväxten har börjat komma! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.