Att hänga med positiva människor.

milneri

 

Igår gjorde jag något så freaky som att fråga Milken direkt jag kom hem från jobbet:

– Ska vi fara till simhallen medan Matheo och pappa har träningar?

Hon började nästan gråta av glädje, eftersom det är så sällan jag drar roliga evenemang ur rockärmen. Var mycket förvånad själv eftersom jag sällan brukar orka sånt (allra minst efter en arbetsdag). Men tydligen gör det här jobbandet mycket gott för mig. Så vi packade snabbt en väska och drog iväg på ett två timmars simpass. Mycket skönt. Somnade förstås omedelbart när jag kom hem. Klockan hann knappt slå 20.30 innan jag snarkade högljutt medan barnen fortfarande härjade i köket.

Nåja, det var inte det jag skulle säga, utan jag skulle säga att Milken verkligen är en tacksam unge att ha med sig på dylika uppdrag (eftersom hon helt klart är svältfödd på dylika uppdrag). Hennes ögon tindrade i bassängen, i bastun, i duschen, i omklädningsrummet – ja överallt. Och fastän hon hade munnen full av vatten sa hon saker som:

 

– Mamma, jag ääälskar att vara med dig helt ensam!

– Mamma, jag ääälskar den här simhallen!

– Mamma, jag älskar dig!

– .. och lite pappa och Matheo nog!

– Mamma, jag älskar att vi ska få en baby!

– Mamma, jag älskar babyn!

– Mamma, jag älskar att jag ska få gosa med babyn!

– Mamma, jag älskar din mage!

– Mamma, det är så skönt att vara i den här bastun med dig!

– Mamma, hoppas jag får komma hit snart igen – med bara dig!

– Mamma, har du känt så skön dusch de har här?

– Oj mamma, det här omklädningsrummet är så mysigt. Att liksom bara vara här – med dig!

 

Simhall med mammasvältfödd sexåring. Snacka om upplyftande egoboost. 

8 reaktioner till “Att hänga med positiva människor.”

  1. Det är nog så viktigt att ta sig tid att bara hänga med en i gången ibland. Och tänk vad mäktigt att det finns någon som verkligen njuter av ens sällskap så till max! Gäller att suga åt sig för tids nog hamnar vi gå fem meter bakom dem för att vi är pinsamma.

  2. Det är nog så viktigt att ta sig tid att bara hänga med en i gången ibland. Och tänk vad mäktigt att det finns någon som verkligen njuter av ens sällskap så till max! Gäller att suga åt sig för tids nog hamnar vi gå fem meter bakom dem för att vi är pinsamma.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.