Hej hej vardag.

I dag tänkte jag blogga och pretend it’s 2010 och bara låtsas att det är okej att slänga in en massa bilder på rad och några bildtexter där under. Här kommer 5 urtrista vardagsbilder från denna lördag.

 

lordag1

 

1. I dag är jag och skogstrollet ensamma hemma, eftersom resten är i Närpes och spelar fotboll. Kan hända att jag aldrig har älskat Sami mer än när han sa ”Jag kan nog fara med Matheo i morgon” efter att jag helt ställt in mig på en urlång dag i en kall fotbollshall.

Men vår ensamhet pågick inte så länge, för redan innan klockan slog 12 hade jag brist på lekenergi (då hade jag läst x antal böcker), så vi löste situationen med att ringa in Noomi. Jag har för ont för att vara ute och röra på mig – och så var det ju den lilla detaljen att jag tyvärr suger på att leka.

 

lordag1 1

 

2. Men före det åt vi frukost. Jag vet inte om jag har gått an om det förut, men det kan inte sägas tillräckligt: Det är inte klokt hur mycket min livskvalitet har förhöjts sedan Aromas bröd började säljas i min butik här på Brändö. Sku kunna leva på Levain-brödet vecka ut och vecka in.

 

lordag3

 

3. Här har vi en omotiverad bild på vårt kylskåp. Med jämna mellanrum plockar jag ner allt och tänker att jag ska bli minimalist, men av någon anledning ploppar vissa bilder tillbaka som andra pingpongbollar. Om bilden skulle sträcka sig lite längre ner skulle ni se att Matheo ska på disco till Sundom ikväll. NU BÖRJAR DET ROLIGA!

 

lordag7

 

4. Här har vi en mycket ovanlig samlingsbild. I cirka 0,00002 av fallen ser barnens rum så här mycket golv- och bordsyta. Titta medan ni kan.

 

lordag4

 

5. ”Meh, måste du göra korvsoppan så BLODIG?” sa en i dag när jag råkade kasta ner en rödbeta i korvsoppa. Vet inte vad det är med mig nu, men jag kreivar kött och korv som en annan grottmänniska. Sku kunna leva 100 % vegetariskt i vanliga fall. Men skulle kunna äta kött precis varje måltid nu. Kanske har någon brist eller så. 

2 reaktioner till “Hej hej vardag.”

  1. Tur att jag inte är den enda som suger på att sitta på golvet och köra diverse bilar och traktorer. Läser hellre böcker och bygger pussel.

  2. Tur att jag inte är den enda som suger på att sitta på golvet och köra diverse bilar och traktorer. Läser hellre böcker och bygger pussel.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.