Kanske du kan sälja mig en barnvagn eller nåt?

WP153623 326

 

En sak som stör mig alldeles ofantligt mycket är att vi ifjol tog det definitiva beslutet om att vi inte ska ha fler barn och således sålde bort allt babyrelaterat på Sevendays vårloppis på Bock’s. Alla bilstolar, alla småcyklar, alla matstolar, alla cykelstolar – rubbet. Men man är ju inte sämre än att man ständigt ändrar sig, så här står jag nu och måste köpa tillbaka allt vi har sålt bort för mindre än ett år sedan. 

Det slog mig här i dag att man kanske kunde försöka vara ute i god tid så man har en chans att få ihop alla grejer utan att köpa nyproducerat. Anna har redan räddat mig på bilbarnstolsfronten. Men nu undrar jag om det finns någon som kan fixa nästa biff – en barnvagn. Jag har en Bugaboo Bee (se bild) som jag eeeeventuellt kan tänkas lägga i byte, men mest hoppas jag på att få köpa rakt av. 

Kanske du har någon av följande vagnar (eller någon liknande kombivagn) som du vill sälja till mig? Färgerna kvittar. I så fall vet du min adress (linn@hssmedia.fi).

Bugaboo Buffalo
Bubaboo Cameleon
Cybex Priam
Britax B-Ready
Britax Smile 2
Stokke Trailz

Kan också köpa en bärsjal och en matstol, om ni råkar ha sådana skräpande på vinden. Tack på förhand. 

10 reaktioner till “Kanske du kan sälja mig en barnvagn eller nåt?”

  1. Funkar det med en Brio/Britax Go vagn? Adapter till Britax babyskydd medföljer? Bästa vagnen! Mvh Barnvagnsnörden

  2. Jag kan låna dej en bärsjal! Men vill ha tillbaks den sen i något skede. Vi har inte ännu tagit beslutet att göra oss av med allt babystuff… så om fu inte hittar en närmare finns det en i esbo!

  3. Åååh! Rekommenderar VARMT Britax Smile 2! Den e ju som en dröm!

    Hamnar du ändå att köpa nytt rekommenderar jag vaunula.fi. Därifrån har vi handlat nästan allt, de va billigt och dom satt paketet på följande buss till Vasa.

  4. Funkar det med en Brio/Britax Go vagn? Adapter till Britax babyskydd medföljer? Bästa vagnen! Mvh Barnvagnsnörden

  5. Jag kan låna dej en bärsjal! Men vill ha tillbaks den sen i något skede. Vi har inte ännu tagit beslutet att göra oss av med allt babystuff… så om fu inte hittar en närmare finns det en i esbo!

  6. Åååh! Rekommenderar VARMT Britax Smile 2! Den e ju som en dröm!

    Hamnar du ändå att köpa nytt rekommenderar jag vaunula.fi. Därifrån har vi handlat nästan allt, de va billigt och dom satt paketet på följande buss till Vasa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.