Livebloggaren.

Pa jobbet Linn

 

För att kamouflera min ESC-krabbis denna morgon har jag klätt mig i min mest vilseledande, färgsprittande Marimekko-klänning (ingen hinner se att jag har sju kilogram påse under vardera ögat – eller ska vi säga fem kilo concealer). Men det var inte det jag skulle prata om, utan jag skulle säga att det här med att LIVEBLOGGA är så världens bästa grej. Fuck Twitter och snabba medier. Att klumpigt sitta och uppdatera en blogg i en soffa – det är livet.

På torsdag kommer jag att göra samma grej igen. Då hoppas jag ni hänger här igen. Och kommenterar vad ni tycker. Själv blev jag rätt så låg av att Finland och Island föll. Eihän tässä näin pitänyt käydä, brööl. Men vi hinner bli glada igen till torsdag. Lovar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.