Kan jag bara få bli Margaux?

När vi en gång var inne på förlossningar här i går: Tidigare i veckan skickade Anna-Lena länken till svenska youtubern Margaux Dietz fullkomligt ljuvliga förlossningsvideo. Delvis är jag så impad över att de lyckades filma hela vägen från vattenavgång till färdig bebe – men mest över att man kan vara så där fruktansvärt GLAD medan man föder.

Av allt jag vill här i världen denna morgon, så vill jag allra helst bli Margaux:

 

14 reaktioner till “Kan jag bara få bli Margaux?”

 1. Jag visade videon åt min kar för att demonstrera hur upp och ner humöret kan gå.. Hon skrattar ju mest hela tiden men sedan kommer dom där "10" värkarna (dom som låg på 2,5 tidigare..) och hon fokuserar helt fullt på att klara av dom.

  Men ja. Jag vill också ha efterfest och dansparty under min förlossning! Iofs e hon ganska hård på lustgasen där under hela förlossningen, känns som att hon mådde rätt bra ?

 2. Jag med! Jag grät och bad en stilla bön om att det är så där glad jag kommer att vara ??

 3. Urk. Nä. Vah? Nå ja, kanske .Sillai kai. Men not real. Vlogg. Är det livet det? Ska allt filmas ur kroppen och nuet? Fattar liksom inte att någon filmar sej genom sin förlossning. Hur går det till liksom? Var går gränsen mellan vlogg och verklighet? Berätta den som vet.

 4. Jag vet inte om jag tycker attityden är beundransvärd nä, men fascinerande. Intressant. Alltså hur man kan tänka på vlogg när det handlar om liv och död. Det fattar jag nog inte riktigt. Det är lite underligt, i min värld. Men bra med glädje och och intensiv sådan. Det kanske jag ändå beundrar. Hennes galna glädje. Den är ljuvlig även om det kanske lite beror på lustgasen, men ändå.

 5. Jag visade videon åt min kar för att demonstrera hur upp och ner humöret kan gå.. Hon skrattar ju mest hela tiden men sedan kommer dom där "10" värkarna (dom som låg på 2,5 tidigare..) och hon fokuserar helt fullt på att klara av dom.

  Men ja. Jag vill också ha efterfest och dansparty under min förlossning! Iofs e hon ganska hård på lustgasen där under hela förlossningen, känns som att hon mådde rätt bra ?

 6. Jag med! Jag grät och bad en stilla bön om att det är så där glad jag kommer att vara ??

 7. Urk. Nä. Vah? Nå ja, kanske .Sillai kai. Men not real. Vlogg. Är det livet det? Ska allt filmas ur kroppen och nuet? Fattar liksom inte att någon filmar sej genom sin förlossning. Hur går det till liksom? Var går gränsen mellan vlogg och verklighet? Berätta den som vet.

 8. Jag vet inte om jag tycker attityden är beundransvärd nä, men fascinerande. Intressant. Alltså hur man kan tänka på vlogg när det handlar om liv och död. Det fattar jag nog inte riktigt. Det är lite underligt, i min värld. Men bra med glädje och och intensiv sådan. Det kanske jag ändå beundrar. Hennes galna glädje. Den är ljuvlig även om det kanske lite beror på lustgasen, men ändå.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.