35 efterlängtade malettköttpaket runt midjan.

Ytterst, ytterst sällan händer det sig att två dagar framskrider utan att jag hinner skriva något i den här bloggen. Det här med att ha ”semester” har varit allt annat än skrivande och vila. Har haft 100 % program och cirka 0 % fritid. Och det märks nog sannerligen i den här arma kroppen. Igår kväll fick jag ta värkmedicin för att klara av den hårda uppgiften att ligga i soffan.

Men efter i dag borde saker och ting lugna sig. Mamma och pappa kommer hit och så ska vi dra ut på en förlängd weekend till Replot. Jag inbillar mig att jag ska få ligga i en solstol och samla hormonella pigmentfläckar i ansiktet, men sällan brukar det vara så med livet på landet. 

Igår var jag till rådgivningen och vägde mig (har inte ägt en våg sedan jag flyttade hemifrån). Har gått upp 14 kg, vilket säkert förklarar varför min rygg mår som den mår. Kan ju vara lite slitsamt att plötsligt gå runt med 35 maletköttpaket runt midjan. Jag hade ju förhoppningar om att öka med sisådär 20 kg. Men nu börjar jag tvivla på att min rygg håller för det.

Har svårt att få det att gå ihop med t.ex Masses graviditet där jag gick upp 6 kg totalt. Att jag ännu har två månader kvar är något jag och ryggen försöker förtränga. Istället tänker vi på amningsreserverna och hur härligt välgödda de är (obs! avser alltså inte mina bröst här, utan överlag kilon att ta ifrån). Ryggen får vi träna upp senare! Yass!

 

linn vecka 31

linn v31

4 reaktioner till “35 efterlängtade malettköttpaket runt midjan.”

  1. Ljuvliga tider, eller nå, kanske inte alltid så ljuvligt, men Nä. Ljuvliga tider. Saknar alltid magen , dendär kupolen som rör sej som om en ensam jättestor fisk simmade omkring i en glob. Det var så trevligt på nåt sätt att känna rumpan och fötterna buckla ut lite här och där. Nu är det så evinnerligt tomt. Bara argsint byxlinning som ensam spänner åt.
    Ha en förträfflig sommar. Och fast det är en usttjatad sak så Njut av globen. När du siter i solen och samlar pigmentfläckar och magen förflyttar sej från höger till vänster. Ai että.

  2. Man skulle ju så gärna göra något hela tiden men kroppen säger nog till att det helt enkelt inte går! Sparkade boll en stund med barnen igår men guud, jävla foglossning! Gjorde så ont i underlivet ? ?

  3. Ljuvliga tider, eller nå, kanske inte alltid så ljuvligt, men Nä. Ljuvliga tider. Saknar alltid magen , dendär kupolen som rör sej som om en ensam jättestor fisk simmade omkring i en glob. Det var så trevligt på nåt sätt att känna rumpan och fötterna buckla ut lite här och där. Nu är det så evinnerligt tomt. Bara argsint byxlinning som ensam spänner åt.
    Ha en förträfflig sommar. Och fast det är en usttjatad sak så Njut av globen. När du siter i solen och samlar pigmentfläckar och magen förflyttar sej från höger till vänster. Ai että.

  4. Man skulle ju så gärna göra något hela tiden men kroppen säger nog till att det helt enkelt inte går! Sparkade boll en stund med barnen igår men guud, jävla foglossning! Gjorde så ont i underlivet ? ?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.