Tack för ert enorma intresse.

elsa mobel linn jung

 

Huh, så ni ville ha koder för att läsa tidningen i sommar! Jag ska försöka få loss lite fler koder till er som har mejlat så här långt, men jag tror vi lägger locket på här. Tack jättemycket för visat intresse. Trodde 100 koder var alldeles tillräckligt, men det var det inte. Mkt roligt att se! Till er som fick koder rekommenderar jag att bläddra tillbaka till gårdagen och Vasabladets ”Sol & sommar”-bilaga där Sevendays bloggare hade gjort en massa kul. Sebastians krönika var så otroligt rolig och Ellen lockade mig att gå till bibban och låna ”Vi på Saltkråkan”. 

Dagens projekt: Dammtorka ovanstående bokhylla. Megaurk.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.