Tips: Webbserie för lågstadiebarn.

2017 06 09 03.01.58 1

 

I morse fick vi som sagt nooog av att sitta inne i stugan pga dåligt väder, så vi drog till stan i hopp om mer action. Barnen ringde förgäves runt till kompisar, men fick inget napp. Plötsligt tipsade Jenny om en så passande serie som vi maratonkollade från Arenan. Har era lite äldre barn redan kollat Sommarkollo

En webbserie på tretton avsnitt för 8-13-åringar (eller så står det i alla fall på arenan, men Milken, sex bast, kollade nog och diggade). Extraroligt nu när Masse just ha varit på läger. Lätt en av de bättre finlandssvenska produktionerna jag sett på ett bra tag. Extrakul att det är superkvinnan Elin Grönblom som gjort serien och att A-K Siegfrids har en så himla rolig rollfigur! Kan verkligen rekommendera för alla lågstadiebarn jag känner. Där har ni nåt för regniga dagar, var så goda!

Här kan ni kolla.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.