Snabbt vänder vinden när solen skiner.

2017 06 14 05.51.39 1

 

Jag lät ju som världens suraste torrboll i morse. Och ändå blev det en sån där dag när allt bara klaffade! Vi åt 100 % färdigmat från Sale, ringde in massa kaveris till stranden, svängde via bibban efter strandlektyr, köpte frukt och så tillbringade vi precis hela dagen på beachen. Barnen simmade i timtal. Och jag fick läsa, prata, äta och njuta (och bränna mina lår utaf helfvetet). Bekanta kom och gick och det var en dag av idel glädje. Tänka sig så snabbt en dålig fiilis kan vända!

Och barnen var så slut när de kom hem att de inte ens bråkade en endaste en gång. Snällt duschade de, åt sina fryspizzor med god aptit och låg i samma soffa utan att mucka gräl. Sol och bad gör sannerligen familjen gott. Avslutade just dagen med att göra riktigt saltiga klyftpotatisar med aioli (plötsligt var jag inte ens sur över matlagningen). Inget botar känslan av strandbakis lika bra som saltig mat. Oh yes!

Bra dag. Bra liv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.