28 mille.

Hur många gånger i sitt liv måste man lotta för att man inte ska vara totalt bombsäker på att det är JUST JAG som kammar hem tjugoåtta mille JUST I DAG? Nå, nu har jag enbart lottat två gånger i mitt liv, så i dag känner jag att vi är totalt ON FIRE. Milken gjorde en rad, Massler gjorde en och jag fyllde i två. Och så dubblade vi dem, köpte glass och studsade hem i all iver (nu förstår jag inte hur jag ska överleva de två timmar som återstår till dragning). 

Barnen, som inte har så stort hum om pengar, föreställer sig att vi ska ”köpa en playstation” för 28 000 000. Jag, däremot, vet att vi sitter på första bästa helikopter i morgonbitti. Som tar oss till mamma och pappa i Snappertuna. Ska köpa upp alla finska jordgubbar som finns i hela Raseborg. Äta med vispgrädde. Anställa en massör. Och någon som påtar mig i håret hela eftermiddagen. Om ni inte hör från mig i morgon, så vet ni varför. 

I lappen finns sanningen:

 

lotto

4 reaktioner till “28 mille.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.