Dragspel och midsommarstång.

Tror det här var den lugnaste midsommaren i mannaminne. Tror jag sov redan innan klockan slagit midnatt. Är så fruktansvärt trött och matt hela tiden nu (i vanliga fall kan jag se fram emot att göra en midsommarstång i flera veckor, men igår fick jag verkligen anstränga mig för att gå ut och sätta mig på en stol och pynta en krans). Har svullna fötter och känner mig allmänt miserabel. 

Men det blev midsommar i alla fall. Även om jag fick gå ut mitt i natten och spy upp fiskbordet. Alla gånger är inte riktigt humöret optimalt för firande. Hur mycket dragspel och bastu och alkoholfri skumpa man än får. Tur att det fanns andra som stod för fiilisen!

 

1 1

9

8

4

10

3

5

1 2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.