Sånt som inte startar en förlossning.

– Äta en hel ananas. 

– Överkonsumera hallonbladste.

– Tvinga barnmorska på rådgivningen att göra en riktigt heavy inre undersökning.

– Gå i trapporna hundra varv.

– Tvätta fönster.

– Testa Make it out:s andra escape room ”Reaktorn”.

– Äta en hamppare med goda vänner på Faros.

 

Men det var i alla fall en riktigt rolig dag, om inte annat. Morgondagens starta-förlossning-metod består av den hyllade sommarteatern ”Lumpänglar” på Oravais teater (ett mästerverk framtrollat av min favoritkvinna Annika Åman). Hoppas Jenny kan köra alla små, guppiga grusvägar som finns (plus några varv längs kullerstenarna på Strandgatan på vägen hem).

Alla mina dagar är numera sprängfyllda av program, för någon jävla dag måste jag väl få den stora äran att avboka. Fast teatern vill jag faktiskt inte avboka. Men sen efter det! Okej, kroppen?

 

Hälsar signaturen
vecka 39 men känns som 49

30 reaktioner till “Sånt som inte startar en förlossning.”

  1. Med trean orkade jag bara inte va gravid längre då jag klivit en bit in i v 41. Ringde förlossningen o bad dem göra en hinnsvepning, jag betalade ju poliklinikavgiften bara jag fick komma! Var sjukt orolig då bebisen ju rör sig mindre sådär på slutet. Fick komma, och det startade ca 15 min senare. Du kan alltid testa om du får riktigt gorrläidon ?

  2. Testa en tur med Lilliputti-tåget. Jag var rädd att min förlossning skulle komma igång då jag åkte det, fast jag har lite över en månad kvar.

  3. Jestas så många knep man prövade där på slutet! Gick till vecka 42+2 men första fastän han ville ut redan i vecka 27 så det blev en lååång väntan! Och inga knep fungerade, inte ens hinnsvepningar, utan det kom igång spontant sisådär 6 timmar före igång sättningen. Close call!

  4. Jag har ett recept på en förlossningsdrink som fungerat för de flesta jag vet att testat den, ifall du blir riktigt desperat 😀

  5. Med trean orkade jag bara inte va gravid längre då jag klivit en bit in i v 41. Ringde förlossningen o bad dem göra en hinnsvepning, jag betalade ju poliklinikavgiften bara jag fick komma! Var sjukt orolig då bebisen ju rör sig mindre sådär på slutet. Fick komma, och det startade ca 15 min senare. Du kan alltid testa om du får riktigt gorrläidon ?

  6. Testa en tur med Lilliputti-tåget. Jag var rädd att min förlossning skulle komma igång då jag åkte det, fast jag har lite över en månad kvar.

  7. Jestas så många knep man prövade där på slutet! Gick till vecka 42+2 men första fastän han ville ut redan i vecka 27 så det blev en lååång väntan! Och inga knep fungerade, inte ens hinnsvepningar, utan det kom igång spontant sisådär 6 timmar före igång sättningen. Close call!

  8. Jag har ett recept på en förlossningsdrink som fungerat för de flesta jag vet att testat den, ifall du blir riktigt desperat 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.