Tänka sig att den natten kom!

2017 07 29 05.40.40 1

 

Nej vet ni, det här trodde man ju inte. Men inatt föddes den här jättestora och jättefina babyn efter något som nästan inte ens kan klassas som en förlossning (det var mer som en rask och trevlig promenad i parken). Det var exakt så perfekt (ja, jag menar det verkligen!) som jag hade föreställt mig. Jag ska berätta mer en annan gång. Men gissar att jag slog nåt slags rekord i bra upplevelse.

Dagen innehöll så många roliga överraskningar. En baby med massa hull! En baby med svart hår! En flicka! Huhu. Förstår ni hur bra det känns att det är över? Och samtidigt har det bara börjat! Iiik, så spännande!

 

98 reaktioner till “Tänka sig att den natten kom!”

 1. Åååå, stort grattis! Man tror ju inte den dagen ska komma när graviditeten faktiskt resulterar i bebis. Men nu är ni där. Härligt!

 2. Grattis! Ifall beben bestämde sig att födas under lördagen så valde hon en perfekt dag! Med precis 29 års erfarenhet idag kan ja hälsa nykomlingen att 29.7 e perfekt födisdatum 😀

 3. Iiiiiiiih, vad underbart!! Och vad skönt att väntan äntligen är över ? Stort grattis till er!! ❤️❤️❤️

 4. Grattis!!! I min värld måste hon ha ett trestavigt namn på M som slutar på två vokaler där betoningen ligger på nästsista. Så hon måste helt enkelt heta Maria.

 5. Grattis till det lilla lejonet! Bra tecken där, men kan vara en utmaning för sina päron. 🙂

 6. Grattis 🙂 är förstås nyfiken på ifall du testade förlossningsdrinken jag skickade recept på åt dig per mail, eller om du ens har läst mailen på senaste tiden 😉

 7. Jättestort Grattis!!! Vilken grej att få föda barn som en rask och trevlig promenad, strongt jobbat! Njut i babybubblan, vi är nog nyfikna på förlossningsberättelsen men vi klarar nog av att vänta. Ta hand om hela familjen och lilltjejen!

 8. Jätte Mycket Grattis till dig för Nya Babuysen och sätt fast genast igång Lasten Oma Radio till eran för saken, om Ni inte förrut, har råkat märka kanalen i fråga, alltså, är adressen http://www.lastenomaradio.fi som är ett bra alternativ på sidanom Buu-Radion, samt de digra utbudet av Radiobarnprogramm i Yles Lävande Arkiv, så får Nykommlingen, nästan genast, höra bra programm och -musik. Noja, men vi läser ju sedan mer, då du berättar mer, om hur allt gick till under denna Födelsetid.

 9. fhpooooåpmhi¨+yå = grattis enligt min dotter (hon var tydligen här och knäppte).
  Stort grattis till hela familjen, det blir en rolig höst för er 🙂

 10. STORT GRATTIS till flickan!! Levererade själv en dotter 23.47 på fredag kväll med en snabb leverans. Önskar er en härlig bubblig familjetid!!! Går bara och väntar på att hormonerna slår till och man bölar åt allt, just nu…stor ödmjukhet och total lycka. 3 pojkar och en tjej, hur har jag åstadkommit det???

 11. Åååå, stort grattis! Man tror ju inte den dagen ska komma när graviditeten faktiskt resulterar i bebis. Men nu är ni där. Härligt!

 12. Grattis! Ifall beben bestämde sig att födas under lördagen så valde hon en perfekt dag! Med precis 29 års erfarenhet idag kan ja hälsa nykomlingen att 29.7 e perfekt födisdatum 😀

 13. Iiiiiiiih, vad underbart!! Och vad skönt att väntan äntligen är över ? Stort grattis till er!! ❤️❤️❤️

 14. Grattis!!! I min värld måste hon ha ett trestavigt namn på M som slutar på två vokaler där betoningen ligger på nästsista. Så hon måste helt enkelt heta Maria.

 15. Grattis till det lilla lejonet! Bra tecken där, men kan vara en utmaning för sina päron. 🙂

 16. Grattis 🙂 är förstås nyfiken på ifall du testade förlossningsdrinken jag skickade recept på åt dig per mail, eller om du ens har läst mailen på senaste tiden 😉

 17. Jättestort Grattis!!! Vilken grej att få föda barn som en rask och trevlig promenad, strongt jobbat! Njut i babybubblan, vi är nog nyfikna på förlossningsberättelsen men vi klarar nog av att vänta. Ta hand om hela familjen och lilltjejen!

 18. Jätte Mycket Grattis till dig för Nya Babuysen och sätt fast genast igång Lasten Oma Radio till eran för saken, om Ni inte förrut, har råkat märka kanalen i fråga, alltså, är adressen http://www.lastenomaradio.fi som är ett bra alternativ på sidanom Buu-Radion, samt de digra utbudet av Radiobarnprogramm i Yles Lävande Arkiv, så får Nykommlingen, nästan genast, höra bra programm och -musik. Noja, men vi läser ju sedan mer, då du berättar mer, om hur allt gick till under denna Födelsetid.

 19. fhpooooåpmhi¨+yå = grattis enligt min dotter (hon var tydligen här och knäppte).
  Stort grattis till hela familjen, det blir en rolig höst för er 🙂

 20. STORT GRATTIS till flickan!! Levererade själv en dotter 23.47 på fredag kväll med en snabb leverans. Önskar er en härlig bubblig familjetid!!! Går bara och väntar på att hormonerna slår till och man bölar åt allt, just nu…stor ödmjukhet och total lycka. 3 pojkar och en tjej, hur har jag åstadkommit det???

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.