Och babyn ska heta…

Att fastna i M-träsket var ju inte helt lätt. Ni kanske minns hur vi brainstormade tillsammans i april, för att hitta det ultimata namnet på babyn. Hade ju sedermera turen att få välja ett flicknamn eftersom det oftast tenderar vara lättare (jag vet inte med er, men nog är det svårare med pojknamn – lite som om det fanns färre av dem – obs, har inga vetenskapliga belägg för det, bara en känsla).

Milken heter Maya Milea och Masse heter Matheo Maximilian. Och nu har vi en till med initialerna MMM, iiik. Tycker vi landade riktigt bra. 

Jag har egentligen haft ett flicknamn klart en tid redan, men har bara velat lite fram och tillbaka. Det namnet har egentligen funnits med mig hela livet, eftersom jag otaliga gånger hört mamma berätta att hon valde mellan det och Linn när jag föddes. Men pappa diggade Linn mer och så blev jag Linn. Men det var inte ett namn förgäves – för nu fick vi äntligen användning för det!

Babyn, som jag inte längre behöver kalla babyn, ska heta (eller heter) My Maxine. Jee! Vad säger vi om det? Jag tycker hon ser exakt ut som en My. Som en My Maxine. Inte för att hon är särskilt Lilla. Men kanske för att hon verkar vara precis lika bra typ som Lilla My. Alla My:n jag känner ger mig goda vibes (ofta saknar jag t.ex att jobba med Tengström).

Nåja, efter den utlovade rapporten ska jag återgå till min fredagsfest här hemma. Aj jestas, skulle kunna skrika högt av lycka. Fatta fredagsbiffen och rödvinet! Tända ljus, vitlöksdoft i hela huset, hög feelgood-musik i köket, hela familjen hemma, nyammad baby (nej ursäkta, en nyammad My). Allt är bara TOO MUCH av det goda. Smäller av!!

 

2017 08 04 08.35.11 1 2

28 reaktioner till “Och babyn ska heta…”

  1. Ååh! Älskar det namnet! Får man fråga om mellannamnen är släktnamn eller helt enkelt bara fina namn?

  2. Ååh! Älskar det namnet! Får man fråga om mellannamnen är släktnamn eller helt enkelt bara fina namn?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.