Majestätiska morgnar.

I dag började vi dagen med att kolla Peppes goda tips, den tjugo minuter långa Vice-dokumentären om rasist- och antirasistdemonstrationerna i Charlottesville. Om man vill ha lite besvärlig stämning över sitt morgonkaffe kan jag varmt rekommendera.

Aj, så vi har bra förmiddagar nu när jag är ledig och Sami har semester och stora barnen är i skolan (kan inte minnas när vi senast skulle ha haft så här mycket tid att prata med varandra). Så mycket bra att läsa, så mycket bra att se på INTTÄNET. Och sedan läsa upp och visa för varandra. Klicka på länken där ovan och se dokumentären. Länge sedan vi sett så många hatiska, oempatiska medelåldersmän på ett och samma ställe. 

Ibland vaknar babyn och skiter ner valfri förälder. I dag medan Sami cyklade stora barnen till skolan fick jag snällt sitta kvar i soffan med cirka 52 liter senapsbajs i famnen. Vågade inte röra mig förrän Sami var tillbaka. Var så rädd för att sprida det över hela soffan (blöjan får skärpa sig). Tur att han är en snabb cyklist. Jaja, gotta go. Nåt 400 grams malettköttpaket ropar på mig från kylskåpet och vill bli lunch. Häj!

 

my

4 reaktioner till “Majestätiska morgnar.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.