Inte så.

Uff, igår hade jag en sån där dag när allt händer på en och samma gång. Minutschema från frukost till läggdags. Om det är något jag kommit i att ogilla, så är det just exakt sådana här dagar. När man klämmer in skrivande, poddklipp, skolbarns hälsogranskning, en fotografering och ett föräldramöte i en fem veckor gammal babyvardag. Glöm ej heller att alla ska ha mat och att vissa ska på fotisträning. PUH!

Vi säger att det var första och sista gången. Hade riktigt snurriga ögon igår kväll när jag kom hem 20.30. En sån här babyvardag ska jag INTE skaffa mig.

Ofta får jag ta mig för pannan och skratta medlidande när jag ser folk på sociala medier som poserar med hur upptagna och stressade de är (ni vet, snack om ”fart och fläng”, huu). Någon gång har jag säkert varit likadan själv, men nu är det nästan ett litet förakt jag känner. Det lata, lugna livet är det bästa livet. Det var med andra ord riktigt rätt åt mig att My var vaken (och missnöjd med livet) hela kvällen igår. Tror hon försökte säga att vi ska chilla lite mer i dag.

 

2017 09 07 05.41.34 1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.