En liten slötitt i arkivet.

I dag  kommer jag att stå och jännä mig vid en fotbollsplan hela dagen (Norrvalla Cup i Vörå). Så länge kan ni få äran att djupdyka i min telefon. Har grävt fram lite hederliga vardagsbilder. Ni vet, bilder som man tog som man aldrig gjorde något av, men som man ändå inte vill radera. Låt mig bjuda på en liten svängom i arkivet.

 

2017 09 08 10.10.09 1

 

Här har vi en bild från förra helgen (måhända sommarens sista utemiddag, lördagkväll den andra september). Som ni ser har vi mycket äpplen i år. Det trodde man inte efter den här konstiga sommaren. Kräftor och Jennys kantarellpaj och Lidls citronpaj åt vi för övrigt denna afton. Och gott var det (förutom citronpajen då). 

 

2017 09 08 10.11.23 1 1

 

Ja, här blev det mat igen. Någon dag åt vi potatis, morot, zucchini och halloumi. Det är något med hösten. Skulle kunna äta klyftpotatisar varje dag.

 

2017 09 08 12.15.24 1

 

Den här bilden tog jag i går när jag satt i bilen och väntade på barnen utanför skolan. Kände mig FÖRBLUFFANDE lik Kurt Cobain. Var tvungen att föreviga ett så fint ögonblick. Snygg lugg, va.

 

2017 09 08 10.04.51 2

 

Här har vi min personliga favoritmålvakt (Masse). Han spelar i världens nästbästa förening BK-48 (vi vet ju alla att den bästa är BK-46). Den här bilden är från i onsdags när säsongen tog slut (de föll ut i kvartsfinal efter en riktig rysare, förlorade 5-6). Det har varit en fröjd att följa laget under den gångna säsongen. 

 

2017 09 08 10.07.29 1

 

Här pågår .. eh .. någonting.

 

2017 09 08 10.08.30 1

 

Den här bilden tog jag i måndags när jag var till rådgivningen med My. Tycker det ser så trevligt och rofyllt ut där utanför (även om namnet på vår rådis är lite underligt, den heter DAMMBRUNNEN, ahahah, har ni hört något så roligt?).

 

2017 09 08 10.36.16 1

 

Den här ytterst oaptitliga bilden är från igår. Skulle bara skicka till mamma och Lotta att jag stod och stekte fattiga riddare. Jag lovar på hederord att det var godare än vad bilden försöker påvisa (ni ba: jååjå säkert gott med brända brön).

 

2017 09 08 02.26.38 1

 

I går lunchade jag också med mina kollegor på Svenska klubben. Fick samtidigt ett urljuvligt paket av alla ljuvliga på Sandögatan. Skumpa och leopard – vad mer kan en behöva här i livet?

 

2017 09 07 05.18.48 2

 

Här är från min jättetrötta dag i förrgår. Sitter och ammar i väntan på att traska iväg på föräldramöte (där hände det sig att jag frivilligt anmälde mig som klassförälder – VEM ÄR JAG????). Som ni ser skulle det finnas förbättringsmån på min utväxt. Men varje gång jag ser mig i spegeln säger jag OMBRE OMBRE OMBRE högt för att släta över det. 

 

2017 09 01 10.28.45 1

 

Här har vi Samis och min morgongröt. Gröt alltså. Med Vöråhallon. Finns det något bättre?

 

2017 09 01 03.56.14 1

 

I kategorin ”Presenter man gillar” kommer här ytterligare en. 

 

2017 09 08 10.56.13 2

 

Det här var säkert två veckor sedan. Men kan ändå uppskatta ljuset och stämningen som infinner sig där på fredag runt klockan sex i slutet av augusti. När det är ljust, men man kan ändå ha tända ljus utan att det känns trögt. Om jag känner mig själv rätt har jag musik i bakgrunden och något som doftar vitlök i ugnen. Den där känslan när man häller upp vinet. Aj että!!!!

 

2017 09 08 10.56.13 1

 

Och den här bilden är den färskaste av dem alla. När vi vaknade från en tupplur igårkväll. Tycker My ser ut som en urskojig axelbred supermegahjälte. För övrigt har hon helt hoppat över spädisfasen. Hon är ju jättestor nu, även om hon bara är sex veckor. På sina fem första veckor växte hon ÅTTA CENTIMETER! Mitt i allt är hon 60 cm lång. Fattar inte ens att det är möjligt att växa så mycket. Snacka om powerwoman. 

 

Jaja, trevlig helg tillönskas!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.