Allt som släpar.

Alltså de här dagarna bara går och går och det känns som om man iiiiinget får gjort. Men det borde väl iofs inte komma som en överraskning när det finns en baby i huset. Men ändå. Känns bara så ovanligt att ha råddigt hemma, att tvätten svämmar över och kylskåpet hinner bli tomt. Jag har haft världens koll på läget under den senare delen av graviditeten, att jag blir alldeles nedstämd av att det är sand i hallen, haha!

Och aldrig någonsin hinner jag ta de där efterlängtade promenaderna jag har suktat efter. Å andra sidan har jag haft ovanligt mycket föräldramöten, hälsokontroller, tandläkartjafs och sånt som lätt kan stjäla en förmiddag eller kväll. Längtar så efter en 100 % programlös dag – och jag ser att en sådan faktiskt infaller om sju dagar (blah).

Egentligen är det inte så uselt som det låter. Mycket roligt på gång (ta nu till exempel morgondagens frissabesök – det är aldrig en dålig idé att ha nyklippt hår). Och tro det eller ej – JAG SKA VARA GERBILVAKT ÅT EN KOMPIS. Jag som har värsta gnagarskräcken. Obs! Gerbilerna kommer ej att vara hemma hos oss, ena har epilepsi och kan ej åka bil. Ja, vi kanske kan säga att det är tur i oturen. För hade den varit hemma hos oss hade det nog varit jag som tuppat av.

Varje kväll läser jag så mycket bra skit här i bloggvärlden som jag skulle vilja spinna vidare på. Linnea hade t.ex mycket förtjänstfullt besvarat min önskan om ett blogginlägg inför förlossningen. Och så har ju t.ex Anna Bertills börjat blogga hos oss. Jajaja, någon gång ska jag hinna i kapp allt som släpar. Men det är ju inte just nu.

Nu hinner jag bara med ett snabbt foto på den sex veckor gamla gullkorven:

 

my

 

Hej tå!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.