Bryta tystnad.

2017 09 19 12.19.59 2

2017 09 19 12.22.13 2

 

Vänner, vänner, vänner. Här har det pausats i evigheternas evighet. Det beror på att jag har varit ut i världen (nå, på möhippa i Estland) och flängt. Det har varit så mycket action att jag nästan helt har glömt bort att jag har en sån här liten plats på internet där jag brukar avge rapport.

Eftersom jag har 100 procentig redovisningsplikt (nu är jag så där skojsig igen) så ska jag säkert berätta lite mer om resan, om Mys första övernattning utan sina föräldrar, om eftergranskningar, om att jag har klippt lugg, om Lidls samarbete med Heidi Klum, om podden och lite sånt som nu händer när det plötsligt går sju obloggade evigheter utan att man hinner med.

Men just ikväll har jag en så sjukt bra bok i min hand. Kan inte riktigt släppa den ännu. Så mina historier för er får vänta. Jag vet ju att ni har bra tålamod. Sov så gott så länge, så hörs vi igen i morgon! Eller som man säger på tyska: Auf wienerschnizel!

2 reaktioner till “Bryta tystnad.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.