Människa igen!

Av alla frippor i hela världen så är det nog ändå lugg och långt hår som är den allra bästa för mig. Spelar ingen roll att den måste klippas med jämna mellanrum (det betyder bara att jag får hänga med Emma). Mitt hår har sett ut som något sprunget ur en roskis de senaste månaderna, så i och med att jag skulle klä ut mig till Baby Spice-Emma på möhippan passade jag på att kapa luggen (ingen Emma utan lugg och tofsar).

Eller jag gjorde ju inte det. Utan jag messade min vanliga Emma med ett panikartat ”soriiii soriii, jag är inte ute i god tid, jag vet, men finns den en chans att du kan kapa luggen nu innan helgen?”. Och helt fullkomligt, omänskligt genomsnäll som Emma är svarade hon från typ Grekland ”Sorry, är på semester, men jag skickar min kollega Sara på hembesök”. Fatta liksom! Hembesök! Hur praktiskt är inte det? Som ammande babymorsa får man nästan en tår i ögat av all denna generositet. 

Och Sara kom och lugg fick jag.

Tack för att jag får se ut som en människa igen!!!!!!!!

 

2017 09 15 08.42.46 4

2017 09 20 06.52.25 1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.