Rutinen, rutinen.

Tack för all feedback. Tant blev nästan löjligt glad. Ni (era galna dårar) önskade er mera vardag här i bloggen. Fast det kan jag ju kanske förstå. Har ju alltid sagt att jag tycker det är allra bäst att läsa om vad folk tänker på, vad folk tycker, vad folk äter, vem folk träffar, vad de klär på sig och vad de gör efter jobbet. 

Dessvärre har jag ju varken sällskap, jobb eller kläder just nu, men jag har nu i alla fall tänkt lite (hahaha, I wish). Och här kommer nu bebivardag deluxe:

Har nu för tredje dagen i rad gjort samma sak med My (blev just stolt när jag insåg att jag kanske fått till EN RUTIN!). När jag har skjutsat stora barnen till skolan har jag rullat ut henne på balkongen – och där har hon sedan sovit i tre, fyra timmar.

I dag kändes morgonen så kall att jag fick kasta ett extratäckte på. Man hörde riktigt hur hon suckade nöjt och belåtet. Men vem skulle INTE njuta av att få rullas ut i massor av sköna kläder och täcken och sedan sova utomhus i frisk luft? Fattar inte varför man inte gör det åt sig själv. Bäddar en myshörna på balkongen och ba ”mmmm.. zzzzz…”. Nå, istället har jag ägnat mig åt återhämtning i andra former. Som att blogga, duscha, slösurfa och tömma diskmaskinen. Dagens stora höjdpunkt blir väl inte mer spännande än att testa ett nytt silvershampoo jag köpte i Rewell center igår.

Nåja ja ja ja, ville ba skryta om det där med rutinen. Ni ville ha bilder på bebisar också. Här är pre-powernap och post-powernap. För övrigt vill jag säga att den där vita merinoulldräkten från Kela-lådan är fullkomligt ljuvlig. Synd att den inte finns i alla storlekar.

 

2017 09 25 09.27.38 3

2017 09 26 01.42.03 2

 

Vardagsbloggen, over and out.

4 reaktioner till “Rutinen, rutinen.”

 1. Tips på bra bloggar du följer och instagramsidor/personer ?. Annars håller jag med om att en salig blandning av högt o lågt är bäst.
  Vad gör dig arg?
  Hur är det då det är nedskärningar på jobbet o du är föräldraledig?

 2. O My O My… 3-4 timmar!!! På raken?!? Vad gör ni, hur får ni henne att sova så länge?!? Båda mina har varit en-timmes-sovare. Härligt med barn som förstår det sköna med att sova ☺️

 3. Tips på bra bloggar du följer och instagramsidor/personer ?. Annars håller jag med om att en salig blandning av högt o lågt är bäst.
  Vad gör dig arg?
  Hur är det då det är nedskärningar på jobbet o du är föräldraledig?

 4. O My O My… 3-4 timmar!!! På raken?!? Vad gör ni, hur får ni henne att sova så länge?!? Båda mina har varit en-timmes-sovare. Härligt med barn som förstår det sköna med att sova ☺️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.