Snapshots från en festlig helg.

Pang boom, sa det – och så var den helgen över. Det var ju inte direkt Göteborgs bokmässa, men festligt var det ändå. Inte en dag utan party. Och det säger man ju inte nej till. Känns som vi bara sprang från ställe till ställe, så får riktigt kolla i mobilen för att minnas. Låt oss utgå från bilderna:

 

2017 09 2910.55.211

 

På fredag var Sami och jag lediga båda två. Eller det var ju inte fritid-fritid, för skolan hade öppet hus, så vi satt med på barnens lektioner några timmar (alltid lika full av beundran efteråt – tänk vad lärare är härliga!). Jag och My tjuvade iväg tilll rådgivningen där emellan för att få rota-vaccin. När det var klart gick vi hem och åt frukost eftersom vi tyvärr inte hann äta någon sådan pga. rivstart (jo, barnen åt, tackar som frågar). Så skönt att äta långsam frukost (om så på lunchtid) utan barn. Köpte Aroma-bröd och läste fel tidning (skoja).

Skön vardagsrealism på bilden, varsågoda.

 

2017 09 2903.46.191

 

Här skjutsar jag stora barnen till svärisarna, så att jag och Samsonite ska få fara på barnfritt fredagsmys med fotbollsföräldrarna. My fick komma med. En vet ju aldrig hur bebisar beter sig samma dag som de har blivit vaccinerade.

 

2017 10 01 08.43.20 1

 

Pizzabuffé var ett mycket lämpligt alternativ för fredagströtta föräldrar. Kotipizza kom körande med en skåpbil och vi åt och pratade och skrattade. Mycket bra kväll. Mycket bra folk.

 

2017 09 30 11.00.48 1

 

Följande dag när vi vaknade var det bara Myykki och jag hemma. Sami hade redan åkt på jobb och de andra var som sagt i Vörå. Vi tupplurade bort precis hela förmiddagen (för att vi kunde). Vid halv tolv steg vi segt upp och sa ”jajaja, vi måste väl hämta hem resten av packet från Vörå dårå”. När jag kom dit fick jag lunch och bullar och gud vet vad. Mycket bra dag, det också.

 

2017 09 3005.27.571

 

Här var jag återigen på väg på kalas. Var tvungen att ta en bild på den här skjortan. För jag blev så stolt när jag insåg att jag har använt den hela tiden i över åtta år. Köpte den -09 när vi var i Orlando, när Emmi och Anders bodde där. Ljusgrå botten med mörkblåa, små ränder. Ändå rätt maffigt att jag gillar den ännu i dag. Den har sannerligen gjort skäl för sina 20 dållarz.

 

2017 10 0101.20.361

 

Här var det suddigt, men på lördagkväll var jag hos Anna med några kollegor. Åt sushi, drack skumpa och åt Sofies hela otroliga Tiramisu. Pladdrade så munnen föll av mot slutet. Jag vet inte om ni har sett, men lägenheten vi sitter i här ovan är till salu. Köp bort.

 

2017 10 01 11.54.13 1

 

I dag fick jag vakna med alla bästisar i sängen. Vi låg jääääättttelänge innan det ÅTERIGEN var dags att stiga upp och gå på kalas. Lagom sugen på att köra till Vörå ännu en gång, men desto mer sugen på unicorntårtan jag hört ryktas om.

 

2017 10 01 05.31.23 3

 

På väg hem från kalaset försökte jag mig på någon familjebild on the go. Kan ju inte påstå att den blev jättelyckad, men försöka duger. Det var lite för brådis pga Sami skulle jobba.

 

2017 09 27 07.42.37 2

 

Jahapp. Tack och gonatt för denna helg. Nu måste jag verkligen sova i kapp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.