Vesta-Linnéa i Estrids bokklubb.

En har ju många författarfavoriter i sitt liv. Det är Fredrik Backman. Det är Märta Tikkanen. Det är Tove Appelgren. Ja, det är många som ger en hjärtögon, men de här tre har något som alltid, alltid funkar på mig. 

Den sistnämnda, Vesta-Linnéas moder, var gäst i det senaste avsnittet av Estrids bokklubb (och jag hade ställt en fråga som Tove svarar på!). I avsnittet figurerar också Malins urljuvliga barn. Längtar så innerligt efter nästa Vesta-Linnéa-bok. Vi har alla här hemma och för någon dag sedan hade vi maraton och läste alla på raken. Och i dag kollade vi på detta (Milken höll på att dö av starstruckness när hon hörde mitt namn – ”vaaaah är du säker på att det är du och inte NÅT ANNAT BARN?”).

Tips, tips!

 

2 reaktioner till “Vesta-Linnéa i Estrids bokklubb.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.