Fredag, äntligen.

2017 10 0502.26.461

 

Några urstressiga dagar bakom mig. Har varit så galet trött. Men nu börjar allt lugna sig. Önskar jag skulle förstå att sova lika bra som min baby. Men någon sa något om fullmåne just nu – och det brukar förklara saken. Sover alltid som en jävla kratta då (sneglade avundsjukt på My som klämde av 13 timmar inatt). Har vaknat varje morgon och tänkt ”HOHHOOO så jag ser SLITEN ut!”. Har inte ens bemödat mig att sminka mig när jag har gått ut bland folk, för det är liksom ingen vits. Ni vet det där om pärlor och svin etc.

 

snakk

 

I helgen ska jag åka på fest, så det blir säkert tyst här på mitt hörn av internet. Eller nej, det blir det inte alls. För på söndag kommer ett riktigt skojigt avsnitt av SNAKK. Har just klippt klart. Jag och Nadia har listat våra 10 äckligaste människotyper. Det är förkastligt och hemskt att döma, jag vet, jag vet, men om man är så här fullkomlig som jag så är det okej (SKOJA!). Glöm inte att lyssna på den på söndag, om ni vill gotta er i läbbiga typer. Som vanligt lyssnar ni ju här.

 

2017 10 04 03.51.53 2

 

Och enligt min senaste läsargallup: En gullig bebisbild om dagen är bra för magen. Nog är hon är gulleplutt, den här My Maxine (speciellt när hon sover och dyker, som min äkta make brukar säga).

2 reaktioner till “Fredag, äntligen.”

  1. Varning för möjlig töntfråga här, men vilket program använder du för at klippa ihop en podd, och har du kanske nån länk till tips om at göra podd? Eller lust at skriva nåt om 'hur göra podd' inklusiv teknik? Vore jättekul ifall!

  2. Varning för möjlig töntfråga här, men vilket program använder du för at klippa ihop en podd, och har du kanske nån länk till tips om at göra podd? Eller lust at skriva nåt om 'hur göra podd' inklusiv teknik? Vore jättekul ifall!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.