Söndagssnark.

2017 10 29 02.05.45 1

2017 10 29 02.38.20 1

 

Här ligger vi och tar igen oss efter diverse festligheter i helgen. Det har varit svärmödrar som fyller och frisörsalonger som har haft grääänd openings. Festlig dag igår! Först var det middag i Vörå och sedan var det fest i Emmas och Saras nya salong i Stenhaga. Har man öppnat sina drömmars salong är det sannerligen värt att skjuta lite skumpakorkar i taket. My hänger som vanligt med och tycker det är kanoners. Så kul att hon (än så länge) är en partypingla. Så zen i sällskap.

I dag tar vi det däremot lite lugnare. Mysli, som i dag fyller jämt tre månader, snarkar sött och jag har just klippt en podd som jag publicerade ut i världen. Hade stora visioner om både promenader och storstädningar och gud vet vad. Men så såg jag hur regnet öste ner och insåg att livet under täcket är allt bra underskattat. Som de brukar säga: Städa kan man göra i graven. Sova bör man göra nu.

6 reaktioner till “Söndagssnark.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.