3 saker att vara tacksam för just i dag.

Asså Gud den här dagen. Här skulle jag vilja lägga in en beskrivande emoji. Kanske den där med rullande snurrögon. Eller den med lackande svett i pannan. Hohoooo alltså. I dag har jag sannerligen känt mig som en småbarnsmorsa, haha. I dag sprack den här softa mjukisbubblan som vi har varit inbäddade i de senaste tre månaderna. Om vi säger som så: My var inte en bebbe som diggade feber. 

Klockan är nu 21.30 och jag har FORTFARANDE min t-shirt både AVIG och BAKFRAM. Meeen å andra sidan: någon gång ska väl en baby få härja lite. Ändå otroligt att det tog tre månader innan den första stökiga kvällen kom.  Om man ska avrunda den här fredagen, den tionde november, med tre saker att vara tacksam över, så upptar det faktiskt första platsen. JAG ÄR SÅ GLAD att alla kvällar inte är så här! Herregud, bebisar som gråter! De mördar ju ens livslust!

 

2017 11 10 09.24.09 1

 

På andra plats har vi havreflarnen som jag och Milken mödosamt slängde ihop medan My tog en alldeles för kort tupplur och Matheo och Sami klippte håret. Vem skulle ha trott att vi är så där sjukt bra på just havreflarn? Inte klokt hur krispiga de blev. Milken drack sin mjölk i en kaffemugg eftersom ”det blir liksom så bra stämning om man dricker i mugg istället för i glas”. Kort därpå vaknade väl My och inkräktade på den goda stämningen, men jajaja, sånt är livet. En är ju trots allt trebarnsmorsa. Bubblare: Pojkmänniskorna i vår familj blev alla jättefina i håret.

 

2017 11 10 09.26.09 1

 

På tredje plats har vi vinet jag nu dricker. Alla barn sover. Så förtjänt av det. Gissar att jag har cirka 40 sekunder på mig innan någon febergnyr i sovrummet, så puss och skål på er! Nu äre helg. 

10 reaktioner till “3 saker att vara tacksam för just i dag.”

  1. Hoppas det räcker med feber och inte blir nå fler biverkningar av vaccinet. Tänk vad sjukt hon måste ha för att gråta så.. Då det verkar vara helt olikt henne?!

    1. Nu är hon lite snorig, så vete fan om det var vaccinet. Men fattar febern, är själv SÅ OERHÖRT KÄNSLIG för feber. Har så ont i kroppen (ledvärk) att jag vill skrika. Nå hon sov 12-timmar inatt, så ska sluta klaga på henne nu, haha! Allt är förlåtet!

  2. Hakar upp mig på dina febersymptom. Samma här! Har aldrig hört om någon som har så sjukt ont som jag förut. Dessutom brakar korsryggen av. Otroligt ont där.

  3. Måste fråga att kommer dina två äldre barn så bra överens att det inte är något bråk mellan dem som gör dig upprörd? Våra pojkar får mig dagligen såååå pissed off att int sant! Dom tjafsar, ropar, hoppar på varann springer runt i huset och jagar varann osv! Som tur har vi också en snäll baby som snällt väntar på sin tur att få uppmärksamhet av mamma! Man försöker ge sin uppmärksamhet åt alla men ibland kommer känslan att man inte räcker till!

  4. Hoppas det räcker med feber och inte blir nå fler biverkningar av vaccinet. Tänk vad sjukt hon måste ha för att gråta så.. Då det verkar vara helt olikt henne?!

    1. Nu är hon lite snorig, så vete fan om det var vaccinet. Men fattar febern, är själv SÅ OERHÖRT KÄNSLIG för feber. Har så ont i kroppen (ledvärk) att jag vill skrika. Nå hon sov 12-timmar inatt, så ska sluta klaga på henne nu, haha! Allt är förlåtet!

  5. Hakar upp mig på dina febersymptom. Samma här! Har aldrig hört om någon som har så sjukt ont som jag förut. Dessutom brakar korsryggen av. Otroligt ont där.

  6. Måste fråga att kommer dina två äldre barn så bra överens att det inte är något bråk mellan dem som gör dig upprörd? Våra pojkar får mig dagligen såååå pissed off att int sant! Dom tjafsar, ropar, hoppar på varann springer runt i huset och jagar varann osv! Som tur har vi också en snäll baby som snällt väntar på sin tur att få uppmärksamhet av mamma! Man försöker ge sin uppmärksamhet åt alla men ibland kommer känslan att man inte räcker till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.