Få se om man kommer in i Vietnam med dylik mugshot.

Det finns många fina milstolpar i ett barns utveckling som man som förälder skriver ner och sparar i varmt minne. Första gången hon svarar på en fråga, första gången hon ställer sig upp och lägger fingret i ljuset, första gången hon kör niskapaska på ett trångt flygplan. Ja, milstolparna är många. 

Men det finns en milstolpe som ändå innefattar pikulite mer pirr än andra. Och det är det första passfotot (iiiiiiiiik). Globetrotter My Maxine är på G.

 

2017 11 16 12.14.19 1

 

Måste förevigt minnas att spara barnens första pass. Så kul att se att gulliga små fotbollar också får se världen. Se nu så skojiga!

 

2017 11 16 01.09.28 2

2017 11 16 01.11.08 1

2 reaktioner till “Få se om man kommer in i Vietnam med dylik mugshot.”

  1. Hej! Jag har en fråga som kanske du kunde besvara, gällande att resa utanför Europa med en liten bebis. Hur är det med vaccinerna nuförtiden? I vilken ålder kan man resa till t.ex. Vietnam? Jag skulle själv gärna resa till värmen med min lilla bebis men många säger att man absolut inte kan göra det pga av vacciner som inte kan ges till bebisar ännu. Så jag är jätte nyfiken hur ni gör?

  2. Hej! Jag har en fråga som kanske du kunde besvara, gällande att resa utanför Europa med en liten bebis. Hur är det med vaccinerna nuförtiden? I vilken ålder kan man resa till t.ex. Vietnam? Jag skulle själv gärna resa till värmen med min lilla bebis men många säger att man absolut inte kan göra det pga av vacciner som inte kan ges till bebisar ännu. Så jag är jätte nyfiken hur ni gör?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.