Från grötfabriken här, hej!

Nu ska jag säga er en grej från djupet av mitt hjärta och jag vill att ni lyssnar riktigt noga. Som den gamla, visa grötsnobb jag är kan ni lita på att jag talar sanning. I hela Finland har jag ännu inte påträffat ett mer fulländat havregryn än detta. Mörby gårds ekologiska havregryn. Gröten som man får av dessa är inte från denna jord. Stora fantastiska gryn som liksom känns. Så gott som omöjligt att försöka sig på något annat efter det här.

Tyvärr är det svårt att få tag på häromkring, men min mamma brukar langa paket åt mig när hon hälsar på. Men om ni någon gång stöter på: KÖÖÖÖP!

 

IMG 4540a

 

Om vi säger som så: Vi har en gröthatare i familjen (börjar på M och slutar på asse). Till och med han äter med stor aptit om vi serverar dessa. Andra typer av gryn funkar icke. Och det fattar jag. Sånt där grått, tunt grötslem – uggh.

 

IMG 4564

IMG 4790

 

Ja, det var dagens tips. Nu ska vi påbörja dagen här. På bästa möjliga sätt, även om sjukstugan fortsätter. Tjohej.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.