Tumregel.

Det finns många riktlinjer här i livet, men det finns knappast någon så viktig som denna: När det kommer till fredagsgodis så ska det gå i svart och brunt. Ja, det var bara det för den här gången. Go’ helg!

 

2017 12 0107.08.332

6 reaktioner till “Tumregel.”

  1. Alltså det här vikt-fixerade samhället har gjort mig så skadad att jag på riktigt trodde att du skulle skriva om nån regel med hur stora mängder karkki man bör förtära? Alltså det sku int ens va likt dig alls och ändå va min hjärna sådär att noooo läs inte detta du kommer få dåligt samvete för du äter för myki godis!! Håller i övrigt med om innehåller i påsen, namnaam!

  2. Alltså det här vikt-fixerade samhället har gjort mig så skadad att jag på riktigt trodde att du skulle skriva om nån regel med hur stora mängder karkki man bör förtära? Alltså det sku int ens va likt dig alls och ändå va min hjärna sådär att noooo läs inte detta du kommer få dåligt samvete för du äter för myki godis!! Håller i övrigt med om innehåller i påsen, namnaam!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.