Spelfredag.

2017 12 15 05.45.17 1

 

Av alla bra juttun vi har i den här familjen, så är det nog ändå spelfredag som tar första priset. Fredagar är ju annars en otroligt skön dag, men en fredag kan också vara ganska betungande när man tenderar vara lite fredagstrött efter jobbveckan. Nu för stunden jobbar jag ju inte, så fredagskoman är sällan tyngre än t.ex torsdagskoman. 

Men oavsett är det ganska skönt att barnen har full tillgång till ipads just den här dagen. För ofta är de ganska trötta efter skolveckan de också. Och jag tänker att det kunde vara upplagt för en hel del syskongräl (tänkte skriva syskondråp, men det lät så grovt) om spelfredag inte fanns. Jag är inte alls främmande för skärmar så där i största allmänhet (Peppe bloggade bra om det häromdagen).

Men av rent egoistiska skäl tycker jag det är URSKÖNT att de peppar som galningar inför spelfredag (de hinner liksom aldrig tröttna på spelen när de maxar bara en dag av sju – PLUS att ingen tjatar om spelande mitt i veckan när alla vet reglerna). Kalla mig egoistisk, men nog är det skönt! Att man får njuta av sitt vinglas efter middagen i fred.

Eller som man kan säga på utländska: win-win.

Glad fredag! Hoppas ni har det gött i era soffor!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.