Sova till punkt.

2017 12 21 02.47.20 1

 

”Men aaahhhh, näääär ska man riktigt få sova till punkt i det här huset?” sa min äldre dotter vresigt i morse när jag väckte henne kvart över 7.

Stor igenkänning på den känslan. Ska bli så oerhört skönt att få jullov från skolbarnens väckarklocka. Bara en väckning kvar. En fjuttig skoldag kvar, sedan får hela familjen äntligen sova till punkt. Åh herregud, så skönt!

I dag infaller den där magiska vändpunkten. Vintersolståndet. Hädanefter blir det bara ljusare och dagarna blir längre. Kanske man så småningom orkar göra något efter att barnen kommer hem från skolan också. Just nu hänger vi slött framför varsin skärm. Milea tränar på något som heter Typing master (något de gör i skolan) och jag nonsensbloggar. Jag har tänkt att jag under kvällen ska hitta på någon rolig tillbakablick över året som gått. Årskrönikor har ju blivit lite av en tradition här i denna blogg. 

Men först: Pannkaka, vispgrädde och sylt till middag. Minns vad jag sa i föregående inlägg, hehe.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.