På väg genom Finland.

I dag blir kanske inte den ljuvligaste av juldagar, trots att det nu råkar vara dagen före julafton. I dag är det nämligen transportdag för den här familjen. Vi ska förflytta oss (fem människor och en barnvagn) i 430 km med cirka en miljon kilo packning. Det skulle säkert vara helt trevligt om det vore så väl att man körde lastbil (och inte en skruttig Ford). Stackars barn fick redan öppna lite av julklapparna igårkväll, för att vi sku rymmas bättre, haha. 

Ni kan önska oss en trevlig färd. Hoppas folk har vettet i behåll på vägarna och att babyn har julefrid i baksätet. På Brändö lämnade vi i alla fall ett städat hem bakom oss (tack Linn Jung för att du storstädade, uppskattas storligen vid hemkomst). Nu kan vi bara slappna av. Nu börjar julen, hörni!

Celine Dions julskiva, var är du?

4 reaktioner till “På väg genom Finland.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.