Det enda jag kan bidra med.

För mina barn betyder julen julklapparjulklapparjulklappar, men för mig betyder julen i huvudsak att man pratäter sig igenom helgen. Mina föräldrar är ju bra på mycket, men just mat hör ju till deras absolut starkaste sidor. Det finns nog ingen som kan göra ett så ultimat julbord som de (snackar i synnerhet om fiskbordet). INTE KLOKT så mycket gott vi har ätit i jul. 

Jag fasar för den dagen när de är gamla och skröpliga och det är dags för mig att axla ansvaret över julmaten (doftar osäkerhet och halvrå skinka på långan väg). Jag fick bara ett ansvarsområdet den här julen och det var en cheesecake. Om ni har många pepparkakor kvar i era lager och vill använda dem till något lite mer kul, kan jag rekommendera denna. Skitlätt med bara 8 ingredienser. Älskar ju tigerglass (ni vet, den med apelsin) så denna är purrrrfect.

 

2017 12 26 05.47.08 1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.