Bra julhäng.

2017 12 28 11.33.39 1

2017 12 28 11.32.42 1

 

Känns som det här jullovet har pågått i ett sekel redan. Och inte mig emot! Har träffat nästan alla jag vill träffa. Hängt med släkten. Gått på loppis. Sovit länge. Gått på damernas årliga supermatch i handboll (BK-46 mot BK-46 Goldies). Och ätit så mycket konfekt att jag igår fick krypa till sängen. Här är så fruktansvärt skönt.

Vi stannar över nyår (minns inte om vi någonsin har varit så länge här nere allihop – tror inte Sami har varit ledig en hel julhelg under alla 11 år jag har känt honom). Så än finns det mycket tid att investera! Ikväll tänkt vi gå på Solsidan-filmen. I morgon är det pappas kalas. I övermorgon är det herrlagets supermatch. Aj aj aj så mycket roligt ännu!

4 reaktioner till “Bra julhäng.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.