Din tid kommer.

Ledsen för lång paus här i denna blogg, men det har varit program från morgon till kväll i söder. Jag tänker att man ska embraca de stunderna istället. Blogga kan man göra resten av året. 

Men så här på årets sista dag tänker jag väl ändå att man kunde säga några välvalda ord innan vi tackar för 2017. Någon årssummering blev det inte, för första gången på år och dagar (men det kanske summerar året 2017 ganska väl – det var mycket som inte blev som det skulle, hah!). Men det finns ändå en sak jag tar med mig från året som gått.

Och det skulle jag i alla fall vilja dela med er.

Eller den borde vi kanske säga, för det är en låt. Men det är inte bara låten som är svängig, utan egentligen är det andemeningen i låten som är pointen.

Din tid kommer. 

Jag tycker det är något vi kan ta med oss in i 2018. Kanske just du som kämpar i motvind kan försöka minnas det. Att din tid kommer också. Jag är inget hardcore Håkan Hellström-fan så där i största allmänhet, men tycker till exempel han har 100 % rätt i det han säger i en helt annan låt också: 

 

För jag tror
När vi går genom tiden
Att allt det bästa
Inte hänt än

 

Kanske händer det 2018. Kanske 2019. Eller något helt annat år. Men ett som är säkert är att vår tid kommer. Din tid kommer. Jag minns det som i går när jag låg till sängs med hela själen full av svärta och hinken full av spya och lyssnade på en podd – Säker stil med Ebba von Sydow och Emilia de Poret – och de avslutade med den här låten. Jag mådde så oerhört uselt, men den sådde ändå ett frö om en hoppfull framtid, så där som musik kan göra när den fungerar som bäst.

Tänkte att jag måste lita på det. Att min tid nog kommer när graviditeten är över. Och det kom den ju minsann. Men det behöver ju nödvändigtvis inte handla om hälsa eller graviditeter, utan livet överlag. Kanske kommer allt att slå in någon vacker dag. Den här låten är min present från mig till er i dag. En utmärkt låt att skåla in det nya året med. Gott nytt bloggår, kompisar! 

 

4 reaktioner till “Din tid kommer.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.