#ennygrejpervecka2018

2018 01 14 10.08.54 1

 

Jag avgav inga nyårslöften i år heller. Men jag sajnade upp för en challenge med mig själv. Att jag skulle försöka lära mig en ny grej per vecka under hela året 2018. Frestades av tanken på att ha 50 nya tricks i fickan när året är slut. Och här snackar vi verkligen NOLL restriktioner. Alla nya lärdomar är välkomna, stora som små (vill man följa hur det går kan man följa taggen #ennygrejpervecka2018 på instagram).

Som ni kan se där blev det fiskbensfläta den första veckan (trodde den var jättesvår att göra, men hah, så fel man kan ha!) och kallgröt den andra. Jag är så fruktansvärt nykär i overnight oats att jag vill passa på att ropa ett stort, fett tack till min kollega Sofie Sergelius som så länge har vurmat för kallgrötens förträfflighet. Min bas gör jag på 1 dl havregryn, 1,5 dl kokosmjölk och 1 stor sked chiafrön. Sedan kan man pimpa i det oändliga (som med rester från gårdagens fattiga riddare – vaniljvisp och hallonsylt). In i kylen över natten, bara att plocka ut följande morgon! Mycket lättare kan det ej bli.

Välkomnar förresten med er i utmaningen. Häng på! Kanske kan vi lära av varandra? Vad kunde vi lära oss nästa vecka? Taggen är öppen för eder alla!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.