Framme i Vietnam.

IMG 6706

 

.. och så landade vi äntligen här i den snällaste av solnedgångar. Se på den här vyn här på hotellet! Den är som en varm, go kram från någon man har saknat jättelänge. Brukar nästan aldrig slänga hit helt oredigerade bilder, men den här kommer direkt från kameran. När världen runt omkring en är så här mjuk behövs inga filter. Se på färgerna! Känner ni hur pissljummet vattnet är? Förstår ni hur snäll den här kvällen är?

 

IMG 6695

 

Resan gick för övrigt jättebra. Det var den kortaste tio timmars flight jag har varit med på. My sov första sju timmarna, sedan åt vi lite frukost och så – poff – var vi framme. Ändå är man så trött nu efter middagen. Med magen full av räkor ska jag ta min bok och krypa ner under det vita täcket. Livet kunde sannerligen vara sämre, hörni! Nati!

2 reaktioner till “Framme i Vietnam.”

  1. Härligt! Vi planerar att åka till samma ställe nästa januari/februari, då är vår son 2 år. Var det direkt flyg? Bokade ni flyg och boende skilt eller är det via charter? Njuut!

  2. Härligt! Vi planerar att åka till samma ställe nästa januari/februari, då är vår son 2 år. Var det direkt flyg? Bokade ni flyg och boende skilt eller är det via charter? Njuut!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.