De första dagarna.

2018 01 27 10.16.37 1

 

De första dagarna på semestern tenderar alltid följa samma mönster. Vila, sola, bada, äta. Vila, sola, bada, äta. Det tar några dagar innan man har gått ner i varv och orkar göra något annat än ovanstående. I dag har vi bara latat oss. 

I övrigt har vi det jättefint här. Alldeles otroligt varmt. Som varmast var det 34 grader i dag på dagen. Har mest skvalpat i vattnet för att keep it cool. Barnen simmade från cirka 11 till 18. Vi är jättenöjda med hotellet vi bor på och det lilla jag sett av omgivningarna verkar det trevligt. Maten här är god (även om kanske 50 % har blivit fel när gemensamt språk fattas, men ähh, det ska väl inte vara så noga). 

Nu ska jag ta min bok och min chokoplatta och krypa till sängs. Har redan ätit middag och badat badkar med mina flicks. Hos oss är klockan redan 23.15 (måste vara världrekord efter så här lång dag i solen).

Ps. Vårt hotellområde har riktigt bra wifi så om man vill ha big time turistspam kan jag utlova hårdare uppdatering på insta stories

2 reaktioner till “De första dagarna.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.