Sexmånadersbebben.

2018 01 29 12.06.44 1

 

Mytte fyller 0,5 år i dag. Redan i ett halvt år har superbebben bott hos oss. Det firar vi här på semestern! Eller det har vi inte alls, men med tanke på att det är supermolnigt i dag kanske man kan ställa till kalas eller nåt annat för att liva upp dagen. 

Ett bättre resebarn kan man verkligen inte önska sig. Hon hänger med på allt utan att höja på ögonbrynen. Vi var på galenskapsmarknaden igårkväll och hon bara chillar nyfiket bland alla oljud och intryck som nästan golvar en vuxen (glömde till och med att jag skulle ha span på kackerlackor). Händer att locals skrattar till, vill känna på låren ”ooooh” – och jag säger ”yes, yes I know, she looks like a chubby old man”. ”Beautiful eyes” kompenserar de. ”Silvery eyes”.

Hon är äntligen frisk och kry. Ligger mest på ett lakan under vårt soltak. Svänger av och an med en Brio-bil i munnen. Sover bra, äter bra, svettas som en galning. Humöret är det minsann inget fel på. Nöjd och glad, kexchoklad. Liknar jättemycket sina syskon i motsvarande åldrar. 

Tjopp!

4 reaktioner till “Sexmånadersbebben.”

  1. GRATTIS, vår lilla blev 6 månader igår. Fantastiskt. Kan bara inte begripa hur det gick så här fort…

  2. GRATTIS, vår lilla blev 6 månader igår. Fantastiskt. Kan bara inte begripa hur det gick så här fort…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.