Nymålat i hallen – efterbilderna.

Man skulle inte tro att jag har varit bloggare i elva år när man ser på föregående inlägg. Först säger jag att jag har målat om i hallen och så består inlägget av BARA TEXT, va va va. 

Det hör nästan till att man måste visa efter-bilder, även om mina konstnärliga ambitioner i detta projekt var ungefär lika med noll. Ni vet, inget slutpiff ingick i planen. Allt jag ville var att det skulle se lite städat ut. Slutsumman gick på 38 euro (så mycket kostade färgen) och två slutkörda vadmuskler (alla utgifter kan ej mätas i euros). 

Hallen är en .. ehum .. utmaning för en fempersonersfamilj. Men trångboddhet är inget jag ska komma här och gnälla över (får skylla mig själv när radhus i Gerby inte lockar). Istället får man helt enkelt plocka bort allt extra och måla om i en ljusare kulör för att lura ögat att det kanskekanske är pikulite större.

Ja, välkommen hem till oss då. Före-bilderna glömdes bort i all iver, men ni minns ju att det var svarta väggar här förr. 

2018 02 27 11.07.22 1

 

Tycker nog att det blev cirka en halv kvadrat större nu. Victory!

 

2018 02 27 11.00.28 1

 

Tyvärr har jag kommit till det skedet av min bloggkarriär att jag inte ens orkar lägga skorna i en vacker rad innan jag fotar. För det finns inga vackra rader som innehåller femtio par skor. Mina barn är inte hemma, så deras våra läbbiga overaller är inte här (puh). Men ni kan föreställa er färgexplosion i goretex så där till vardags. Tvättkorgen innehåller diverse filtar och sovpåsar och babyoveraller.

 

2018 02 27 11.00.27 1

 

Tack och lov täcker vår sovrumsdörr detta elände. Så oftast kan man få förbi utan att behöva se skiten. Vill också att ni ska passa på att beundra den nymålade dörren. Ni kan inte aaaaaaaaana hur smutsig och äcklig den var. Nu: som ny!

 

2018 02 27 11.00.26 1

 

Spegeln har jag haft ända sedan jag bodde på Formansgatan med Nathalié 2006. Köpte den från en fyndhörna på Jysk för 40 euro. Den har hängt med i cirka hundra flyttar och tjänar mig gott varje dag ännu. Lampan är kanske bara tio år, haha. Det här med att köpa ny inredning är min grej, märker ni. Skötväskan är dock ny. Härstammar från Umeå i somras. 

 

2018 02 27 11.00.25 1

 

Ja, he va he. Nu ska jag ut i solen på barnkalas! Tycker minsann jag förtjänar det efter så här hårt och slitsamt dagsverke. Exakt 24 timmar tog det. Äntligen över!

4 reaktioner till “Nymålat i hallen – efterbilderna.”

    1. När barnen var små (du vet i den åldern när man de är så klängiga att man aldrig får bajsa i fred) skickade de alltid in pennor och lego och andra spännande presenter!

    1. När barnen var små (du vet i den åldern när man de är så klängiga att man aldrig får bajsa i fred) skickade de alltid in pennor och lego och andra spännande presenter!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.