Ett snabbt podcasttips.

För att också bidra med något positivt och glatt denna måndag, så ska jag passa på att tipsa om ett bloggrelaterat podcastavsnitt. Ska ni bara lyssna på ett poddavsnitt denna vecka, så är det just det här.

Jag har tyvärr tappat Blondinbellas blogg de senaste åren, så det var kanske extrakul för mig att lyssna på Isabella Löwengrips medverkan i Schulman show (som numera är en podcast). Herregud så mycket intressant! Säkerhetsarrangemangen efter kidnappningshoten, alla som jobbar runt omkring henne, outsourcingen – ja, allt! Ett samtal som jag inte alls kunde släppa även om jag verkligen borde ha sovit istället. 

Här ska du lyssna

 

2018 02 28 05.13.10 1

 

Bonustips: Vill du slippa all irritation med tvinnande hörlurar? Skaffa dig då en svärmor som kan sticka så här sjuuuukt bra lösning. Fattar ni hur bra den här grejen är? Näe.

2 reaktioner till “Ett snabbt podcasttips.”

  1. Lyssnade också igår – och tyckte också det var himla intressant. Även om man kan läsa av hennes upplägg i bloggen, tyckte jag ändå det var spännande att hennes "vågor" var så jäkla planerade. Men få har ju hållit så hög position i bloggvärlden genom alla dessa år. Det är liksom Blondinbella och du 😉

  2. Lyssnade också igår – och tyckte också det var himla intressant. Även om man kan läsa av hennes upplägg i bloggen, tyckte jag ändå det var spännande att hennes "vågor" var så jäkla planerade. Men få har ju hållit så hög position i bloggvärlden genom alla dessa år. Det är liksom Blondinbella och du 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.