Kärlek till 1-åringen.

2018 03 16 02.40.45 1

 

Som så många andra fredagar åt jag lunch med kompisar. Den här gången med jobbkompisar (och Anna-Lena dårå, men hon är ju nääästan en av oss) och i dag firade vi pikilite matsajten Foodly som fyller 1 år denna fredag. Hipp hipp hooray! Så snabbt går ett år! Känns som i går som Sergelius seglade in i vårt kontor och påbörjade detta massiva projekt helt på egen hand. Fattar inte hur hon har gjort det!

Nu är jag ju varken matbloggare eller Foodly-bloggare, men helt fräckt snor jag deras blogglista, hah! Kan ändå inte tänka på något annat än mat här i min sushikoma. 

 

 

Mitt bästa inlägg.

Om vi snackar Foodly-relaterat så minns jag så här på rak arm att jag gjorde riktigt femstjärniga empanadas med hjälp av ett recept från sajten. Det kan ni läsa mer om här. Om det är något som passar så jäkla bra till fredagsmyset så är det just empanadas och pebre. Ett glas rödvin till och så är helgen räddad. Klicka där uppe på länken och kolla på bilderna. Börjar själv dregla när jag ser det.

 

Ett recept jag provat.

Ni minns när jag testade one pot-pastan? Den har jag återkommit till i många olika variationer sedan dess. Om ni saknar enkel vardagsmat i era liv, så är det där en variant ni ska ta in. Här är receptet. 

 

Mitt favoritrecept på dryck.

Det var faktiskt från Foodly som jag lärde mig att göra eget iste. Kolla här! Jag var så korkad att jag inte förstod att det bara är att göra vanligt te, smaksätta på valfritt sätt, kyla ner och servera med isbitar. Jag var gravid på Replot och öste på med hallonbladste utaf bara helfvetet. Pressade i massor av citron och honung och jordgubbar och mynta (bara för att leka att det var någon smarrig drink!). Det är mitt allra hetaste tips för i sommar. Iste. Ay ay ay.

 

En grym bloggare på Foodly.

Här säger jag tveklöst Nathalie Aurén som förr bloggade på Sevvan. Huhhu så mångbegåvad kvinna. När det kommer till matbilder så finns det få som gör det bättre. 

 

Ett recept jag ofta återkommer till. 

Det här. Varje gång vi ska göra egna hamppare. 

 

Grattis ettåringen! Grattis Sofie!

Och ni andra: Ni vet var ni hittar helgens mat, va?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.