Målarnytt från Gula huset.

Om ni vill vara så vänliga och blunda för kaoset som råder vid … ööö playstation-lego-instrument-hörnan (?) så kan ni få äran att inleda den här morgonen med mina pågående målningsprojekt som jag snackade om igår (målar minsann inga påskägg i år). Två pinnstolar, en mintgtön och en röd, har jag målat svarta. Och väggarna i barnens rum, som en gång var vita, blir sakta grågrönblåa.

Ooooooch som vanligt så är jag så i mitt esse att jag knappt kan sluta. Även om jag verkligen, verkligen måste ta det lugnt på grund av ryggen. Min egen iver är som vanligt min största fiende. Men jag tycker det blir så bra att jag bara vill fortsätta, fortsätta, fortsätta. En inbokad lunchpaus på stan är kanske dagens räddning!

Men visste blir det fint! Att jag målade in garderoberna i samma nyans som väggarna är egentligen Jannikes fel. Såg så fint ut på hennes insta. Ja, det var bara det jag ville visa er! Häj!

 

2018 03 28 06.27.49 3

8 reaktioner till “Målarnytt från Gula huset.”

  1. Oo så tjusigt! Jag önskar att jag hade din målarförmåga, vi har så mycket som är på hälft här hemma just på målningsfronten, och vi kommer aaaaldrig till skott! Nån dag ska jag kanalisera min inre Linn och måla, men tja, hittills har det inte gått så bra (vi renoverade för 2,5 år sen, och "skulle göra det sista själva" HAHAHA!)

  2. Jaa – jättetjusigt med skåp och vägg i samma kulör! Snygg sådan dessutom! Det verkar ju alltid så lätt när andra får målningsflow, så hoppas på att nån dag uppleva samma. Hah! 😉

  3. Oo så tjusigt! Jag önskar att jag hade din målarförmåga, vi har så mycket som är på hälft här hemma just på målningsfronten, och vi kommer aaaaldrig till skott! Nån dag ska jag kanalisera min inre Linn och måla, men tja, hittills har det inte gått så bra (vi renoverade för 2,5 år sen, och "skulle göra det sista själva" HAHAHA!)

  4. Jaa – jättetjusigt med skåp och vägg i samma kulör! Snygg sådan dessutom! Det verkar ju alltid så lätt när andra får målningsflow, så hoppas på att nån dag uppleva samma. Hah! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.