Pärlor för mina favoritsvin.

2018 04 06 02.51.54 3

 

Jag är överlag inte så hårt materialistiskt lagd. Men det får jag väl ändå medge att det är så mycket, mycket roligare att fixa om hemma om man får ställa in lite nya möbler och prylar efteråt. Meeeen så var det inte den här gången. Kan inte hålla på och fixa åt två dårar som inte bryr sig det minsta. De sörjde när mitt målande var över, när de inte längre fick ha sängen mitt i rummet och alla stolar upp och ner (då tycker till och med en sann djurvän som jag att det finns någon måtta med hur många pärlor som kan slängas på svinen).

 

2018 04 06 05.39.51 2

 

Så det var samma gamla grejer jag lyfte in tillbaka. Har en liten vision om att slippa expedithyllan snart. Den fyller tolv år snart och har hängt med genom många, långa flyttar. Kan inte precis säga att den är en kär familjemedlem, men likväl står den där varje gång. Svår att ersätta, eftersom den sväljer orimliga mängder skit. Men liksom svarta, tunga möbler. Uff.

 

2018 04 06 04.45.18 2

 

Bakom bokhyllan fanns en kvarglömd tavellist som lite sticker i mors öga (har lite svårt för när saker och ting inte är symmetriska, men jobbar på det). Vi hade bokhyllan på den väggen förr, men nu blev det så här.

Men i övrigt får vi väl konstatera: renoveringsdag off – spelfredag on. Hela huset fullt med ungar och ledig helg framför oss, yass!

Färgkoden hittar du på instagram

2 reaktioner till “Pärlor för mina favoritsvin.”

  1. Tycker bokhyllan passar riktigt bra där, gillar att du färgkoordinerat böckerna. Jag har länge haft en dröm (ja en DRÖM) om att köpa en stor Billy-hylla och sortera alla mina böcker i färger – aaahhh mår bra bara av att tänka på det 🙂
    Btw, hur gör du för att lägga till text på en bild på instastory som redan har en text? Liksom att man trycker på nästa bild så dyker det upp ytterligare text på bilden. Universums oklaraste förklaring men hoppas du förstår hur jag menar 🙂 (Har sett att du ofta lägger till text just så som jag menar nämligen) Ha en fin helg!

  2. Tycker bokhyllan passar riktigt bra där, gillar att du färgkoordinerat böckerna. Jag har länge haft en dröm (ja en DRÖM) om att köpa en stor Billy-hylla och sortera alla mina böcker i färger – aaahhh mår bra bara av att tänka på det 🙂
    Btw, hur gör du för att lägga till text på en bild på instastory som redan har en text? Liksom att man trycker på nästa bild så dyker det upp ytterligare text på bilden. Universums oklaraste förklaring men hoppas du förstår hur jag menar 🙂 (Har sett att du ofta lägger till text just så som jag menar nämligen) Ha en fin helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.